WSX 6800
Heh klesnul o tři litry a dali tam ještě o 40 Gb větší disk.. zejtra objednávam..
Jako mrkni an srovnávací testy, sice DX 10 bude asi cool, ale nějak mi to netrápí..a tahle grafárna je sice bez podpory DX10 ale má skoro dvojnásobnej výkon co 8600 GT a 8800 bude kdo ví kdy..ja do něj du, čekla sem skoro půl roku.
Jako mrkni an srovnávací testy, sice DX 10 bude asi cool, ale nějak mi to netrápí..a tahle grafárna je sice bez podpory DX10 ale má skoro dvojnásobnej výkon co 8600 GT a 8800 bude kdo ví kdy..ja do něj du, čekla sem skoro půl roku.
www.tsbohemia.cz ...
FS Amilo 3438g (8reklamací=dobropis) FS NEVER MORE!!!! Umax 6800WSX T72, 2GB RAM, 7950GTX, 120+80GB HDD
nvidia asi oficiálně Go7950 nepodporuje. Protože pro GO maj na svým webu jen pro GeForce GO 7800/7900. Zkus tady http://www.station-drivers.com/page/nvi ... e%20go.htm
tento účet již není aktivní.
šimi píše:Tak už ho mám taky, šlape bez problémů, akorát bych se chtěl zeptat majitelů, jestli taky mají v dolních rozích monitoru slabě neosvětlená tmavá místa, je to opravdu málo, ale zajímá mě, jestli to je normální. Měl jsem před tím display 15,4 a tam to nebylo.
Dnes mi přišel, mám je tam taky..nepatrný, ale jsou, oba spodní rohy..