Problém s nabitím baterie
Problém s nabitím baterie
Zdravím, potřeboval bych poradit, u Thinkpadu T42 se mi z ničeho nic baterie nenabije přes 71%, myslel jsem že by mohl odejít jeden článek, ale když jsem je proměřil, tak napětí je v pořádku:-/ - každy má asi 4 volty... což se mi taky zdá divné, takže baterie dává ve výsledku přes 12V... je to normální? Děkuji za odpověď...
-
Bajdik
bez pořadneho vybaveni se to těžko zjištuje... Napětí u baterii skoro nic neznamená. Typuju že šel do kytek jeden článek. Pozná se to tak že při nabíjení se hodně zahřívá... Kdyby to tak bylo tak s tim stejně nic nenaděláte protože vyměnit ho neni žadna sranda ( musi se naprogramovat řidici obvody ) takže koupit novou je asi nejschudnější...
Battery recondition musi probihat hlavne neprerusovane a trva treba deset hodin. Musis baterii nabit na maximum, pak vybit pod 3% a znovu nabit. To vse bez VYPNUTI notebooku. Maximalne to muzes nechat pod temi 3% prejit do Sleep rezimu. Pokud to nepomuze, tak baterku zahodit. Jaky je to vyrobce ? Panasonic byva vyrazne lepsi nez Sanyo.
Baterka je to Sanyo... koupena na ebay za 20 dolaru... na aukru jsem našel tohle: [ ODKAZ ]
je to za dost dobrou cenu a panasonic... takže bych to přeházel... ale potřeboval bych vyresetovat tu paměť... aby to ukazovalo 100%... takže se ptám uměl by to někdo? za nějakou menší úplatu:-D
je to za dost dobrou cenu a panasonic... takže bych to přeházel... ale potřeboval bych vyresetovat tu paměť... aby to ukazovalo 100%... takže se ptám uměl by to někdo? za nějakou menší úplatu:-D
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“