Výkon i kvalita, cena libovolná...
Jasně ,ale koupíš si aušusový Asus a o tom to je.(Toshiba je naproti tomu kvalitně vyrobený výrobek)Všichni se dívejte jen na výkon.To je opravdu nejpodstatnější(více v servisu než doma)! Ha,ha...EuroMarkos píše:Notebook je drahá věc,jestli pro tebe není hodně 30.000kč,tak teda promiň,ale pro drtivou většinu lidí je.
O Toshibě jsem pouze napsal,že za ty peníze je to nic moc výkon.Do notebooku pomalu za 40.000kč ti dají pomalu nejhorší 7200 disk na našem trhu.O grafice už jsem psal.
Tím chci říci,že za ty peníze už mám čtyř jádro a grafiku gtx 260m http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67869
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Romane, nevím jestli tě ještě bere někdo vážně. Po tvých výrocích kolik jsi měl notebooků a za předpokladu, žes každý provozoval alespoň týden/což rozhodně není doba, podle které by se dala zjistit seriozní kvalita/, pak musíš být mnohem starší než Nostradamus... přečti si některá větší Americká fóra, tam se těch Asusů prodá hodně, pak hodnoť značku jako celek
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
Zpět na „Jaký vybrat notebook“