Acer 8935G
Ahoj docela jsi mě navnadil..furt nevím, co si mám koupit za noťas totiž.. na vejšku ekonomického rázu..jsem si tak řikal, že notas tam budu mít jako DTR, prootže v hodinách zřejmě potřeba nebude, takže ho 1 za tejden přivezu a odvezu, takže by se pořádne display hodil..+ ještě přemýšlím o dokoupení lepší záruky a to vše by se vměstnalo do 30ti tis, přibližně,což je celkem dobrá cena..
máš o něm nějaký nový poznatky?:)
máš o něm nějaký nový poznatky?:)
hyena,notes kolem 25, pak tady jsou nějaká rozšíření záruk http://www.it-house.cz/main.aspx?NAV_AD ... r_by=PRICE mělo by se to vejít
giorgino, podle jakých recenzí? Je to nová konfigurace, moc těch zkušeností asi nebude, ale při normální práci pochybuji, že zapne někdy větrák na 2 stupeň, to by ho pak bylo trochu slyšet
giorgino, podle jakých recenzí? Je to nová konfigurace, moc těch zkušeností asi nebude, ale při normální práci pochybuji, že zapne někdy větrák na 2 stupeň, to by ho pak bylo trochu slyšet
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
jojo, už jsem na vše koukal a vim, že se to tak nějak vejde, ted přemejšlim, jestli si ho koupim nebo ne...tak čekám ještě na nějaký zkušenosti..jinak ta silnější konfigurace dopadla pozitivne v redakčním testu,takže tedle by měl bejt taky odbrej..
jen by tam mohl být silnější procesor..není to z celého hw trochu brzda?
jen by tam mohl být silnější procesor..není to z celého hw trochu brzda?
S hlucnosti to neni tak hrozne jak psali v recenzi, asi to bude mene narocnym procesorem...klidne u zapnuteho notebooku bez problemu usnu a to ho mam vedle hlavy...ani ve hrach neni extra hlucny.
Nektere hry bezi v 1920x1080 a ostatni hraji v 1680x1050 a zadne degradace obrazu nepozoruji.
Nektere hry bezi v 1920x1080 a ostatni hraji v 1680x1050 a zadne degradace obrazu nepozoruji.
Asus ROG Strix G18
a už je doma:)sice jsem to ještě moc nezkoumal,al mohl by mi někdo poradit,kde je to přepínáné grafik?
edit: a jeste me tak, po prolistovani příručky, napadá, když tam jsou 2 místa pro HDD,ale notas je osazenej jen jednim,jestli se tam ten druhej da dat?
edit: a jeste me tak, po prolistovani příručky, napadá, když tam jsou 2 místa pro HDD,ale notas je osazenej jen jednim,jestli se tam ten druhej da dat?
Acer 8935G
C2D-2.2GHz, ATI4670-1GB, RAM-4GBDDR3, 18.4´ Full HD-LED, 320GB-5400rpm, 3r NBD
TO ORGASMIC: Otázka na šťastného vlastníka NTB Acer 8935G
Uvažuji o tomto NTB, chtěl bych ho použít jako HTPC, tj připojit k LCD TV nebo AV receiver, takže mě zajímá, jakým způsobem mohu z NTB dostat ven zvuk 5.1.
1) přes HDMI se přenáší i zvuk?
2) pokud ano, je to stereo nebo 5.1?
Podle recenzí by zvuk 5.1 měl jít ven i přes audio konektory jako analogové S/PDIF,
3) je kabel nebo redukce na S/PDIF součástí příslušenství k NTB?
4) jak to funguje v praxi, je to použitelné, jak kvalitní je signál (subjektivně)
Ještě k obrazu:
5) Je přenos obrazu přes HDMI na LCD TV 1920x1080 bezproblémový?
6) Jak kvalitní je obraz?
Díky
Uvažuji o tomto NTB, chtěl bych ho použít jako HTPC, tj připojit k LCD TV nebo AV receiver, takže mě zajímá, jakým způsobem mohu z NTB dostat ven zvuk 5.1.
1) přes HDMI se přenáší i zvuk?
2) pokud ano, je to stereo nebo 5.1?
Podle recenzí by zvuk 5.1 měl jít ven i přes audio konektory jako analogové S/PDIF,
3) je kabel nebo redukce na S/PDIF součástí příslušenství k NTB?
4) jak to funguje v praxi, je to použitelné, jak kvalitní je signál (subjektivně)
Ještě k obrazu:
5) Je přenos obrazu přes HDMI na LCD TV 1920x1080 bezproblémový?
6) Jak kvalitní je obraz?
Díky
potřeboval bych takovou menší radu.
zkoušel jsem ten acer bio protection na ty otisky prstů.
ma přihlašování do účtu tobylo dobry, to mi to vzdycky vzalo napoprvý,
ale po spuštění notasu jsem se musel dycky prihlasovat cca 10 minut, než to ten fingerprint konečně vzalo.
ještě se to dá obejít heslem, ale to mi to žádný z hesel, který používám nebere, což enchápu, protože jsem to delal vcera ap ochybuju, že bych na to zapomněl, co jsem tam dal, mimoto mám cca 3 hesla, který střídavě používám, aa kdybych vymejšle něco novýho, tk bych si to snad pamatoval.
no takže jsem, jelikož mě to zčlo pěkně štvát odinstaloval acer bio protection. a pak to tam psalo, že opravdu chcete.blabla, i se všemi ostatními věcmi, enbo tak něco.. tak sem dal že jo. a zase restartovat notas. jenže, tam, doprdele, zustalo to heslo, který se mělo nstvavoat při tom bio protection a který sem tedy doufal, že se se všema věcma taky odinstalovalo. takž tedka nemužu pustit notas, protže tp heslo nevim a ten otisk prstu enjde použít, protože už to je odinstlovaný. tak už nevim co s tím, poradíte, prosím?
zkoušel jsem ten acer bio protection na ty otisky prstů.
ma přihlašování do účtu tobylo dobry, to mi to vzdycky vzalo napoprvý,
ale po spuštění notasu jsem se musel dycky prihlasovat cca 10 minut, než to ten fingerprint konečně vzalo.
ještě se to dá obejít heslem, ale to mi to žádný z hesel, který používám nebere, což enchápu, protože jsem to delal vcera ap ochybuju, že bych na to zapomněl, co jsem tam dal, mimoto mám cca 3 hesla, který střídavě používám, aa kdybych vymejšle něco novýho, tk bych si to snad pamatoval.
no takže jsem, jelikož mě to zčlo pěkně štvát odinstaloval acer bio protection. a pak to tam psalo, že opravdu chcete.blabla, i se všemi ostatními věcmi, enbo tak něco.. tak sem dal že jo. a zase restartovat notas. jenže, tam, doprdele, zustalo to heslo, který se mělo nstvavoat při tom bio protection a který sem tedy doufal, že se se všema věcma taky odinstalovalo. takž tedka nemužu pustit notas, protže tp heslo nevim a ten otisk prstu enjde použít, protože už to je odinstlovaný. tak už nevim co s tím, poradíte, prosím?
Acer 8935G