acer aspire 6920g a windows 7
-
- píše často
vitaslup píše:takze tak..konecen se mi to povedlo..ted mam hry ve win 7 pres na full screen..dalo to trosku prace ale fsechno funguje perfecto taskze kdyby nekdo chtel poradit napiste sem ja tu hodim navod..
Tak teda zkus nahodit ten návod,ozkouším ho také
Notebook Acer Aspire 6930g Intel Centrino T6400 2x2.0GHz,4096 Ram DDR2 800MHz,ST9500 500GB,Ati Mobility Radeon 4650 1024 Mb (2304Mb Hyper Memory),displey 16 HD 1366x768,Windows 7 x64
Me ten ovladac pro Vistu nejde:( Musel jsem si stahnout z off. stranek realteku ovladac pro win7.
Jinak s tou baterkou, zkousel jsem to a ukazala se mi doba 2h11min, ale jestli to je pravda ci nikoliv jsem nezkousel...
Funguje ti cinedash a interni subwofer?
Jinak s tou baterkou, zkousel jsem to a ukazala se mi doba 2h11min, ale jestli to je pravda ci nikoliv jsem nezkousel...
Funguje ti cinedash a interni subwofer?
Acer Aspire 6920G-582G32MN : HDD 320Gb, CPU 2,0Ghz Core2(T5800), GeForce9500M 512Mb, 16" HD, WinXp , Debian
hele, tak mě se osvědčila instalace ovladače odsud :
http://www.nvidia.com/object/notebook_w ... _whql.html
prostě a jednoduše nainstalovat a grafárna šlape, jak má...
http://www.nvidia.com/object/notebook_w ... _whql.html
prostě a jednoduše nainstalovat a grafárna šlape, jak má...
Zdravim panove,taky uvazuju o W7,ale nechci to tam bez hlavě nabušit.Takže by mě zajímalo,mám možnost si vybrat jakou verzi W7,od nejzakl. až po Ultimate,co byste doporučili,chci aby to bylo rachlý,ale zase nechchi nějaký holátko .A druhý dotaz,je ohledně aktivátoru,pokud si to pamatuju dobře,tak ten aktivátor si dám třeba na flešku a po nainstalování W7 je pomocí ty flešky aktivuju???Díky za odp.
Warez a pod. se tu neresi:D
Pokud myslis org. tak jdi asi nejspis do Ultimate verze, NB to v pohode zvladne:)
Otazka na ostatni, jak vam funguje bluetooth a wifi, pres co to "spravcujete" ??
Diky moc
Pokud myslis org. tak jdi asi nejspis do Ultimate verze, NB to v pohode zvladne:)
Otazka na ostatni, jak vam funguje bluetooth a wifi, pres co to "spravcujete" ??
Diky moc
Acer Aspire 6920G-582G32MN : HDD 320Gb, CPU 2,0Ghz Core2(T5800), GeForce9500M 512Mb, 16" HD, WinXp , Debian
BrozikCZ píše:Otazka na ostatni, jak vam funguje bluetooth a wifi, pres co to "spravcujete" ??
Diky moc
WiFi i BT jedou pohoda. Žádný program na administraci nepoužívám. Zatím není potřeba.
Acer Aspire 6920g GemStone,
T5750 2.0Ghz
2 Gb 667 Mhz RAM
GeForce 9500M GS 512 MB
320 Gb HDD
Windows 7 Premium || Ubuntu 9.04
T5750 2.0Ghz
2 Gb 667 Mhz RAM
GeForce 9500M GS 512 MB
320 Gb HDD
Windows 7 Premium || Ubuntu 9.04
arties89: microsoft zdarma nabizi RTM verzi na 90 dnu - tak si ji muzes stahnout...nutny je ale stahnout nejakou lepsi verzi(ultimate, enterprise...) aby sla pocestit(teda jestli chces)
brozikcz: nejak sem nepochopil otazku...nikdy jsem spesl programy pro wifi a BT nepouzival a neni tomu tak ani v win7...
jinak co se celkove win 7 a ovladacu na 6920g tyce tak jediny co hned po instalaci nejelo byl validity senzor a grafarna...takze tak
brozikcz: nejak sem nepochopil otazku...nikdy jsem spesl programy pro wifi a BT nepouzival a neni tomu tak ani v win7...
jinak co se celkove win 7 a ovladacu na 6920g tyce tak jediny co hned po instalaci nejelo byl validity senzor a grafarna...takze tak