MSI GT729

notebooky MSI a vše kolem nich
drk22
guru

Příspěvekod drk22 » 09 zář 2009 15:11

No nejnovejsi ovladace sem mel, ale je si treba uvedomit par veci:
1. Pochybuju ze je to optimalizovany na atinu dyz na zacatku vyskoci logo Nvidie pres celou obrazovku
2. je to predprodukcni demo
3. Je tam rozliseni 1680*1050

Jo a jeste takovej detail jel sme to od nejvyssiho nastaveni po nejnizsi a jedna kolonka zustala zasedla na Very hi (certvi proc) musel bych restartovat hru, coz sem byl lenosnej udelat.

nvidia
píše často

Příspěvekod nvidia » 09 zář 2009 17:12

Dohladnost objektou..
Skus stiahnut CRYSIS WARS clienta opatchovat na ver.1.05,pojde ti sice len po domacej sieti ale pobehat po okoli mozes a zapnut FRAPS-najlepsie JE vykon otestovat z mapou FROST.Potom nahod vysledky.
Client sa ti zide ked rozdavaju free kluce na crysis vykend.

Zdenc

Příspěvekod Zdenc » 09 zář 2009 20:52

Fallout 3 rozlišení 1680*1050 Ultra kvalita vše nastaveno na maximum a hra jede jako po másle (plynule hratelné).

Tziky
guru

Re: dodatek

Příspěvekod Tziky » 09 zář 2009 20:55

Ferer píše:Notebook navic ani v nejvyssi zatezi prilis netopi ... normalne hravam v posteli kde vetrani je obklopeno perinou a vykon notebooku nijak neklesa a notebook se ani nijak neprehriva

To není rozumný hrát v posteli, prach, potencionálně vysoké teploty.... no nwm :lol:
MSI GT735

Sparkys
občas něco napíše

volba sony vs MSI

Příspěvekod Sparkys » 10 zář 2009 01:59

Zdravim, byl bych moc rad kdyby ste mi pomohli, projel sem diskuze a mezi

MSI GT729

a modelem Sony http://www.alza.cz/sony-vaio-fw41zj-d126673.htm
(tusim ze popisek je spatne a model obsahuje pouze pul giga video ram)

vaham protoze MSI dle vasich vsech prispevku ma sasi na prd, prohejbani, otlacovani atd rad bych ho casteji prenasel. ALe zase MSI ma 256 sbernici video karty o proti 128 u sony.

chci se zeptat zda by nekdo kdo tu jiz tento notebook ma volil radeji neco jineho a kdyz tak co, nebo je z volbou spokojen a doporucil by mi si MSI koupit. POtrebuju to vylozene na hry. ALE otazkou je volit lepsi sasi vuci pomale grafice ?

moc dekuji za rady a nazory.

Michal

orgasmic
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod orgasmic » 10 zář 2009 07:42

Jestli chces notebook na hry, tak to Sony neni dobra volba. Super na hry za perfektni peniz je treba MSI GT628...maji ho tusim v alze skladem...ctyrjadro, 4GB, GT 160M, coz je 9800M GTS, 15.4 WSXGA, 500GB disk, blu-ray mechanika.
Asus ROG Strix G18

drk22
guru

Příspěvekod drk22 » 10 zář 2009 09:06

sparkys:
Ze by mel sasi naprd bych netvrdil. Musis vzit v potaz ze je to 17" notas a pritom je relativne tenky a lehky. Na prenaseni je rozhodne choulostivejsi nez 15" modely nicmene ja ho taham kazdy den do prace a zadnej problem v tom nevidim. Prece, dyz to prenasim tak v zavrenym stavu a ne otevrene za jeden (a este vnejsi) roh. Stejne tak nemam ve zvyku kroutit dispalyem a podobne blbosti. Proste pokud s tim xces bezne manipulovat behem "prace" tak si porid neco malyho lehkyho a tuhyho(ale vykon od toho necekej). GT729 stravi vetsinu casu nehybne na stole a nez ji nekam budes stehovat tak ji slozis. Jinak si nejsem jisty zda vaio nema lesteny povrch jakbysmet.
No a v neposledni rade vykon te grafiky je o tridu slabsi a ma tam na starosti vetsi rozliseni (jeste v takovym blbym formatu), takze rozdil bude znacny, klidne polovicni propad vykonu ve 3d.

Sparkys
občas něco napíše

Příspěvekod Sparkys » 10 zář 2009 09:17

drk22 píše:sparkys:
Ze by mel sasi naprd bych netvrdil. Musis vzit v potaz ze je to 17" notas a pritom je relativne tenky a lehky. Na prenaseni je rozhodne choulostivejsi nez 15" modely nicmene ja ho taham kazdy den do prace a zadnej problem v tom nevidim. Prece, dyz to prenasim tak v zavrenym stavu a ne otevrene za jeden (a este vnejsi) roh. Stejne tak nemam ve zvyku kroutit dispalyem a podobne blbosti. Proste pokud s tim xces bezne manipulovat behem "prace" tak si porid neco malyho lehkyho a tuhyho(ale vykon od toho necekej). GT729 stravi vetsinu casu nehybne na stole a nez ji nekam budes stehovat tak ji slozis. Jinak si nejsem jisty zda vaio nema lesteny povrch jakbysmet.
No a v neposledni rade vykon te grafiky je o tridu slabsi a ma tam na starosti vetsi rozliseni (jeste v takovym blbym formatu), takze rozdil bude znacny, klidne polovicni propad vykonu ve 3d.

strasne moc diky ja sem byl taky rozhodnutej pro MSI, protoze nemam problem se o sve veci starat, ale pak jsem zabrouzdal na diskuze ohledne spokojenosti s MSI a trochu me to rozhodilo .-)

jeste jednou diky, zabehnu koupit ten MSI :-)

hezky den preji

Tziky
guru

Příspěvekod Tziky » 10 zář 2009 09:19

presne tak, pokud s tim nebudes jezdit downhill domination tak je to v poho nebo mas v planu nejake extremni sporty spolecne s praci na booku?? :wink:

Pokud ano pak doporucim panasonic, ten je staveny do extremu :lol:
MSI GT735

drk22
guru

jinak

Příspěvekod drk22 » 11 zář 2009 19:30

Jinak podle toho co sem zkousel to vychazi zhruba tak, ze mobilni HD4850M je zhruba stejne rychla jako moje desktopova HD3870 a o 30% pomalejsi nez desktopova HD4850. Odhaduju ze HD4670M bude dalsich 30% dolu, ale chtelo by to srovnani.
Kdyz si vemu kolik zere ta desktopova 3870 v porovnani s tou mobilni 4850 tak mi to prijde docela dobry.

Teploty sou sice ok, ale taktovat grafiku na NB mi neprijde jako rozumnej napad.
Na netu sem nasel prikaz na zobrazeni fps a jinych veci v crysis na desktopu to jede v pohode.
zmacknout klavesu pod escape a napsat
r_dispayinfo 1

Sparkys
občas něco napíše

Příspěvekod Sparkys » 12 zář 2009 01:25

tak uz ten notas mam dva dny a uplne pohoda, ta konstrukce je vice nez dobra akorat zatim nevim jak se zbavit ikonky mesicku :-)

ale mohu jen doporucit

Zdenc

Příspěvekod Zdenc » 13 zář 2009 11:55

Lidi prosím poraďte jak mám nastavit u toho noťasu wifi? Které ovladače z toho cd jsou pro wifi? A zda to stačí jen nainstalovat nebo se to musí ještě někde nastavovat? Nainstaloval jsem totiž ovladače z toho cd, které dorazilo společně s nb. No a když se pak chci připojit přes wifi tak to hlásí, že není v okolí žádná síť, ale ta tady je protože brácha jede normálně přes wifi (zeptal bych se jeho jak to nastavit, ale momentálně je na dovolené). Musí se teda ještě něco extra nastavovat?. Pokud ano tak mi sem dejte prosím postup krok za krokem. (používám Visty 32b) Díky moc za info

Zdenc

Příspěvekod Zdenc » 13 zář 2009 17:48

Tak už jsem nato přišel. Já vůl si zapoměl zapnout pokaždé tu wifinu asi jsem předpokládal, že se tak děje automaticky :)

drk22
guru

Příspěvekod drk22 » 14 zář 2009 09:00

Wifina zere elektriku takze by nebylo moc dobry kdyby se zapina sama kdy se ji zamane :0)
Spis me zatim prijde docala tristni ta zabudovana webova kamera. Ma byt 2mpixelova a v dodavanym sofru nejde skoro nic nastavit, nehlede nato ze ma straslive pomalou odezvu a maly fps. USB2.0 musi v 640*480 zvladat plynulej prenos prece. To ve starym notasu jela kamerka plynule.

Imrer
občas něco napíše

Příspěvekod Imrer » 14 zář 2009 20:05

Zdravím, Má tento ntb výstup pro 5.1 bedny ?

Zpět na „notebooky MSI“