ACER extensa 5635G
ACER extensa 5635G
Ahoj mate nekdo tento notebook, zda se mi za tu cenu docela prijatelny, jake na nej mate nazory??
[ ODKAZ ]
[ ODKAZ ]
Ahoj, 5630G mám skoro půl roku. Jsem s ním moc spokojený. Je příjemně svižný, hodně portů. Výdech má vlevo vzadu, nasává ze spoda, tím pádem pokud je více zatížený, není vhodné ho mít v posteli nebo na klíně, začne funět, ale ne moc hlasitě, kolikrát vedle něj usnu
Spíš že začne pálit.. Grafika je slušná, zvládá Crysis 1280x800 nízké detaily bez trhání.. Provozuji ho s Win7 RC1. Osobně bych možná radši levý shift měl delší na úkor absence klávesy se šikmým lomítkem, ale celkem jsem si zvykl..
Acer23 píše:Ahoj, 5630G mám skoro půl roku. Jsem s ním moc spokojený. Je příjemně svižný, hodně portů. Výdech má vlevo vzadu, nasává ze spoda, tím pádem pokud je více zatížený, není vhodné ho mít v posteli nebo na klíně, začne funět, ale ne moc hlasitě, kolikrát vedle něj usnuSpíš že začne pálit.. Grafika je slušná, zvládá Crysis 1280x800 nízké detaily bez trhání.. Provozuji ho s Win7 RC1. Osobně bych možná radši levý shift měl delší na úkor absence klávesy se šikmým lomítkem, ale celkem jsem si zvykl..
ma tahle extensa leskly display?
-
polo
Predavaju ho aj z matnym zrovna dnes som ho kupoval znamemu zajtra ho idem vyzdvihnut a chvilku u mna pobudne lebo budem nan instalovat os. Ide ale o lacnu verziu s integrovanou grafikou pretoze bude pouzivany len ako pc na filmy a net takze ohladne teploty a grafickeho vykonu neporadim.
Edit: sory ani ja ti nepomozem islo o model Z nie G
Edit: sory ani ja ti nepomozem islo o model Z nie G
Noo...tak som si kupil tento notebook [ ODKAZ ]. Musim povedat ze je fakt super. Neboli ziadne velke komplikacie pri instalacii (trvalo to cca 35min). Vsetko slape tak ako ma. Z novsich hier som nanom skusal len Need for Speed: Shift, ktory mi trochu sekal na strednych detailoch...ale tak je to dost narocna hra..... Tento NB je proste pecka a som s nim strasne spokojny a kazdemu ho vrelo odporucam:)
. Ak mate nejake otazky tak mi ich kludne mozte napisat.
EDIT:
Ten ktory som si kupil ja na alze uz nieje, je tam podobny dal som nanho link...rozdiel je len v hardisku a malicky rozdiel je aj v procesore...moj ma 500GB a procesor T6600. Inak myslim uz nieje ziaden rozdiel
EDIT:
Ten ktory som si kupil ja na alze uz nieje, je tam podobny dal som nanho link...rozdiel je len v hardisku a malicky rozdiel je aj v procesore...moj ma 500GB a procesor T6600. Inak myslim uz nieje ziaden rozdiel
ACER Extensa 5635G-664G50Mn/ C2D T6600/ 15.6" LED CB 1366x768/ 4GB/ G105M 512MB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ CAM/ Bez OS