AMILO Notebook Sa 3650 + Graphic Booster pro studenta VŠ

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Kocovinka
občas něco napíše

AMILO Notebook Sa 3650 + Graphic Booster pro studenta VŠ

Příspěvekod Kocovinka » 11 zář 2009 23:54

Cauves vespolek
Chystam se ne VŠ a chci si poridit ntb, jde mi o vydrz a samozdrejme ho budu prenaset. Jako strop jsem si udelal cca 17k. Na netu jsem nasel prave Amilio Sa 3650 s GB za 17k.

http://www.lucky-notebook.cz/amilo-amil ... 41-007.htm

Jelikoz doma nemam vykonny deskop, tak me ntb zaujal, je maly, dobre prenosny a ma skvelou vydrz baterie + doma ho pripojim na externi monitor a zahraju na nem vetsinu novych her. Zde jsem na nej zadne negativni nazory nenasel ani nejake zkusenosti s nim. Proto pisu, rad bych se zeptal na Vas nazor, pripadne jestli ho nekdo vlastni, tak na jeho prakticke zkusenosti.
Diky za odpoved.

petrajs

Příspěvekod petrajs » 12 zář 2009 10:50

ja o nem uvazoval taky, ale odradila me jeho neprakticnost prave kvuli graphic boosteru, nutnost pripojit externi monitor a slabej procesor :S

hyena
píše často

Příspěvekod hyena » 12 zář 2009 10:57

myslím, že už enní nutný připojovat externí monitor, už to funguje i na moitoru booku

petrajs

Příspěvekod petrajs » 12 zář 2009 11:39

to sice ano, ale tak jako tak na vetsinu veci je ten display malej

Kocovinka
občas něco napíše

Příspěvekod Kocovinka » 12 zář 2009 18:35

Tak potom je to super, 13 monitor je super prave pro prenaseni, je skladnej a krasne se vejde do tasky + vykon je velice slusny, za tu cenu. I s GB se bude prenaset lip nez nejaky herni MSI se 17. Maly display, coz znamena ze vetsinu her rozjedes v nativnim rozliseni, coz vypada daleko lip, nez kdyz na 17 snizujes rozliseni. Zatim jsem na nej nevidel zadna negativa a v teto cenove relaci jsem ani nic lepsiho nenasel.

petrajs

Příspěvekod petrajs » 12 zář 2009 18:50

tagrafika je dobra, za ty penize u zadnyho ntb takova neni, na druhou stranu ma zase dost slabej procesor

Zpět na „Jaký vybrat notebook“