Zdravim,
chtel jsem se zeptat na zkusenosti/nazory s timto notebookem MSI CX600X-056CZ. Laka me hlavne na nem pomer cena/vykon. Potrebuji novy notebook (prave mi odeslo stolni PC), ale nemam vic jak tech 13K. V teto cenove relaci mi prisel jako docela nabouchana masina...
Dik za jakekoliv nazory.
MSI CX600X-056CZ
Řada CX je dost měkká atp.Upřímně notebook v ceně okolo 13k nebude nabouchaná mašina v pravém slova smyslu.(jestli to chceš i na hry) Já bych zvolil radši:Asus K50IJ,Lenovo G550,Toshiba Satellite A 300,Dell Inspiron 1545,Acer Extensa 5635 nebo třeba mini-notebook Asus N10Jb(c).
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ok, diky moc za tip. Nakonec jsem zuzil vyber na tyhle dva:
ACER Extensa 5635G-654G32MN
HP ProBook 4510s
Zajimalo by me, ktery z nich je lepsi (a na kterem si zahraju i nejakou neprilis starodavnou hru).
HP ma lepsi grafiku, Acer zase ramky s procesorem. Nedokazu odhadnout, co bude mit nakonec o neco lepsi vykon.
ACER Extensa 5635G-654G32MN
HP ProBook 4510s
Zajimalo by me, ktery z nich je lepsi (a na kterem si zahraju i nejakou neprilis starodavnou hru).
HP ma lepsi grafiku, Acer zase ramky s procesorem. Nedokazu odhadnout, co bude mit nakonec o neco lepsi vykon.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“