Před maturou jsem si myslel, že můj další ntb bude čistý "gaming" (15,4" a více + nadupaná GK) ale po rozhodnutí, že půjdu na VŠ (konrétně to vyhrála Strojní fakluta VUT - o tom tu bude ještě řeč) a následném cestování s mým dosavadním ntb jsem se rozhodl, že to bude něco o hodně menšího a mobilnějšího!
Zatim jsem si vybral 2 možnosti:
1. 14,1" s GF 8600M GT(i GS

- problém je ale v tom, že momentálně taký ntb není u nás na trhu
- jediný model, co vim, tak je Zepto Znote 6224 ( kvalita je na úrovni UMAXu tzn. to bych nechtěl

- zde asi nebude problém s přípdanými aplikacemi CAD (ty se dají očekávat při studiu)
- jediná možnost je čekat

2. 12" Lenovo ThinkPad X61 Tablet
- tento ntb mě zaujal jak svoji mobilitou, tak i kvalitou zpracování
- mám však hodně pochybností...
1. Jak bude X3100 zvládat Aero, aplikaci CAD?? popř. Low Voltage Intel Core 2 Duo L7500 (pač mě celkem mě rozhdila slova swarma, jak popisuje Windows Vista - zde ve fóru)
2. Jaký je rozdíl mezi těmito dvěma displ. krom rozlišení:
12.1" MultiView WVA SXGA TFT
12.1" MultiView + MultiTouch WVA XGA TFT [add $100.00]
- vim, že ten první má lepší rozlišení (to je také otázka, zde je rozlišení 1400 x 1050 na 12" ntb ještě snesitelné? ) ale proč je teda ten druhý dražší?? (podporuje snad multi dotyk na obrazovku??

3. Má cenu připlácet za Turbo Memory 1GB (Robson)? Co jsem viděl nějaký beta bench, tak to byly časy stejné jak bez této technologie

4. Vim, že se to tu hoodně už řešilo, ale bylo by dobré si nechat poslat ntb z USA?? pač cena mého sestaveného Tabletu by byla nějakých 2000$
(ale poté nastávají další otázky jako adaptér, klávesnice...

5. Když si vyberu DVD mechaniku je osazena přímo v ntb nebo je na této podložce??

//tak už jsem si to zjistil

Hlavně by mě zajímalo jestli má vůbec cenu kupovat Tablet ( i když po delší práci na mém Pocket PC šáhnu prstem na obrazovku ntb

Snad jsem na nic důležitého nezapomněl jinak bych chtěl ntb vlastnit do září... prosím nekamenujte mě za to, že je to za takovou dobu, ale rád bych v tom měl jasno