call of juarez 2
call of juarez 2
ahoj,mám QOSMIO F 50-108 a mám velké problémy s hrou Call of juarez 2-i na nejnižší detajly mám v průměru cca 5 (když dám vše na high tak 4) snímky za sekundu a to už i v menu hry.Setkal se s tím někdo??Máte nějaký nápad co s tím....
PS:ovladače GK jse zkoušel měnit a žádný rozdíl.....
PS:ovladače GK jse zkoušel měnit a žádný rozdíl.....
Qosmio F50-108
-
- občas něco napíše
je mi jasné,že je něco špatně.všechny ostatní "nové" hry hraju na medium až high,jen ta mně zlobí.
režim notebooku mám vždy na plný výkon.
ovladače jsem zkoušel už 3 a je to pořád stejné......,asi tam šoupnu ještě pár dalších verzí ovladač(u ATI bych to chápal-tam jsem hledal vhodné ovladače u každé nové hry,ale s NVIDIÍ na takové problémy nejsem zvyklý....)
mám takový pocit,jak by se hra nějak špatně nastavila na můj notebok...-po ukončení instalace se zjitoval hardware a dost dloho se to ladilo......
nevím....
PS:asi to sem nepatří,ale risknu to:je už na to někde čeština??
režim notebooku mám vždy na plný výkon.
ovladače jsem zkoušel už 3 a je to pořád stejné......,asi tam šoupnu ještě pár dalších verzí ovladač(u ATI bych to chápal-tam jsem hledal vhodné ovladače u každé nové hry,ale s NVIDIÍ na takové problémy nejsem zvyklý....)
mám takový pocit,jak by se hra nějak špatně nastavila na můj notebok...-po ukončení instalace se zjitoval hardware a dost dloho se to ladilo......
nevím....
PS:asi to sem nepatří,ale risknu to:je už na to někde čeština??
Qosmio F50-108
-
- guru
-
- guru