Microsoft začne prodávat Windows 7 od 22. října
Microsoft začne prodávat Windows 7 od 22. října
To by mě zajímalo, kolik budou stát. Někde jsem četl, že to nebude tak levné jako Visty. Když např. Business stojí teď, někde po 2 letech 5tis, tak to bude asi dost pálka.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Upgrade nebude mozny zo ziadnej visty v ramci Europy kvoli Internet Exploreru (proste nebude). Hovori sa vsak, ze v Europe by vraj mala stat plna krabicovka tolko co doteraz upgrade verzia.
Inde sa pouziva rovnaky upgrade pre full i OEM verzie; po upgrade OEM Visty ostane licencia pre Windows 7 tiez OEM.
C
Inde sa pouziva rovnaky upgrade pre full i OEM verzie; po upgrade OEM Visty ostane licencia pre Windows 7 tiez OEM.
C
- Chlebovnik
- guru
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
panove technicky dotaz kdyz jsem si koupil vistu asi pred 10 dny tak narok na upgrade nemam ok to vim ale jeste jsem ji neinstaloval ani neaktivoval. Jak MS zjisti kdy teda mam narok
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Hm mne sa len nepaci , ze vyrobcovia napiek tomu , ze sa vsade pise aky je ten win 7 prielom a neviem co , tak sa velmi cudujem , ze este nemaju spravene komplet ovladace... narazam konkretne na toshibu. Ja som uz legalne stiahol win 7 prof 64 bit ale na qosmio su este stale neni vsetky ovladace. zda sa mi to cudne...
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
-
- Moderátor