Zdravím, a prosím o pomoc
Koupila jsem minulý týden Asus k50IJ a denně mi tak 3-5x zamrzá. Nedá se dělat vůbec nic, sekne se větrání i hard, zbyde jen obrazovka s tím co jsem momentálně dělala a pomůže jen natvrdo vypnutí a nový start. Teplota je přitom normální a vytížení paměti nízké. Ovladače mám všechny v poslední verzi - sekal se ale i bez nich. Viry ani jiná havěť tu nejsou. OS je WinXP SP2. Je možné že to je špatnou kompatibilitou tohohle notebooku a XPček?
Jestli má někdo podobný problém, nebo ví jak mi pomoci, budu moc vděčná
Zamrzání ASUS k50IJ
Gerill píše:určitě reklamuj, vypadá to na základní desku
ajeje
Nevíš, jak dlouho ta reklamace může trvat? Mohla bych notebook vrátit a vzít si namísto něj jiný? Koupila jsem ho v kamenným obchodě, tak nevím jestli tu platí to pravidlo o odstoupení od smlouvy bez udání důvodů jako v internetových obchodech.
Kruci, to mně štve, potřebuju ho na práci Nechci a ani nemůžu čekat na opravu:(
Re: Zamrzání ASUS k50IJ
RencaW píše:Zdravím, a prosím o pomoc
Koupila jsem minulý týden Asus k50IJ a denně mi tak 3-5x zamrzá. Nedá se dělat vůbec nic, sekne se větrání i hard, zbyde jen obrazovka s tím co jsem momentálně dělala a pomůže jen natvrdo vypnutí a nový start. Teplota je přitom normální a vytížení paměti nízké. Ovladače mám všechny v poslední verzi - sekal se ale i bez nich. Viry ani jiná havěť tu nejsou. OS je WinXP SP2. Je možné že to je špatnou kompatibilitou tohohle notebooku a XPček?
Jestli má někdo podobný problém, nebo ví jak mi pomoci, budu moc vděčná
Dobrý den, mám úplně stejný problém. Zlepšila se situace naistalováním OS W Wista?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Cca před měsícem jsem pro přítelkyni a jejího bratra kupoval tyto ntb. Na oba měly jít XP ale marně. Jeden ntb ani nebootoval, druhý začal mrznout po nainstalování ovladačů. Nyní je na obou W7 a vypadá to, že bez problémů. Ovladače pro Xp sice existujou ale očividně jsou nepoužitelné. Pokud jiný OS než XP nepřichází v úvahu, doporučuji zkusit stáhnout nejnovější drivery ze serveru Asusu a nainstalovat jen ty nejnutnější. S konektivitou Asusáckých serverů je to na dlouhé lokte ale co se dá dělat
Lenovo T400 1440x900 - Core 2 Duo 2,53Mhz | 2048MB RAM | 320GB HDD | ATI Mobility Radeon HD 3450 | Windows 7 Professional
Lenovo Advanced Mini Dock, Lenovo L220x, Nokia E90
Lenovo Advanced Mini Dock, Lenovo L220x, Nokia E90
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
pan kumrd píše:Cca před měsícem jsem pro přítelkyni a jejího bratra kupoval tyto ntb. Na oba měly jít XP ale marně. Jeden ntb ani nebootoval, druhý začal mrznout po nainstalování ovladačů. Nyní je na obou W7 a vypadá to, že bez problémů. Ovladače pro Xp sice existujou ale očividně jsou nepoužitelné. Pokud jiný OS než XP nepřichází v úvahu, doporučuji zkusit stáhnout nejnovější drivery ze serveru Asusu a nainstalovat jen ty nejnutnější. S konektivitou Asusáckých serverů je to na dlouhé lokte ale co se dá dělat
Na tom notbuku ide XPčko bez problemov, ja som vždy ked som niečo take išiel robit tak som si pozeral a niečo sa naučil z vychodnich netovich stranok a tu maš perfektny navod jak to bez problemov zvladneš:
http://alino4ka-sky.narod.ru/ustanovka.html , na tothe klikneš a maš drivers na notbuk -Драйвера для ноутбука ASUS K50IJ-, cela stranka je o tom velmi dobre napisana a ked sa budeš podla toho držat tak žiadny problem z notbukom nebude a jak som napisal XPčko bez problemov funguje
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk