AMILO Xi 1554 - grafika - ATI Mobility Radeon X1900
-
- občas něco napíše
To all: Vcera jsem delal ruzne testy a zjistil jsem tyto veci: na procesoru pri plnem zatizeni bylo nejvic kolem 70C takze v tomhle snad problem nevidim, ale s diskama uz to bylo horsi, teplota se dost casto pohybovala kolem 50C Nevim jestli to neni nastavenim napajeni, protoze jsem nastavil notas na "desktop" profil a casem jsem si vsiml, ze vetracek po case uz bezi porad i kdyz je notas v klidu a na procesoru je priblizne 60C.
Predtim se notas jen prichlazoval a teplota se pohybovala asi kolem 52-56C, ale taky jsem zjistil v HWINFO32, ze na profil "prenosne pc" ukazoval procak v tomto programu 40 000 bodu, na "desktop" nastaveni ukazuje 48 700 bodu. Takze jestli v tohle neni nejaka souvislost s tou teplotou atd. Ale taky bych to prehrivani dal za vinu teplote v pokoji, protoze kdyz me to opravdu uz palilo, tak byly zrovna ty strasny vedra a v pokoji bylo snad pres 30C.
Jinak s tou grafikou, instaloval jsem tam ty omega drivery a hodilo mi to uplne tu samou chybu jako predtim, neco ve smyslu: Predchozi ovladac nenalezen, takze uz opravdu nevim co s tim Jinak vykon NB mi staci a tohle resim jen kvuli tomu, abych se s nim naucil pracovat a vyznal se v nem bo je to muj prvni notas
Predtim se notas jen prichlazoval a teplota se pohybovala asi kolem 52-56C, ale taky jsem zjistil v HWINFO32, ze na profil "prenosne pc" ukazoval procak v tomto programu 40 000 bodu, na "desktop" nastaveni ukazuje 48 700 bodu. Takze jestli v tohle neni nejaka souvislost s tou teplotou atd. Ale taky bych to prehrivani dal za vinu teplote v pokoji, protoze kdyz me to opravdu uz palilo, tak byly zrovna ty strasny vedra a v pokoji bylo snad pres 30C.
Jinak s tou grafikou, instaloval jsem tam ty omega drivery a hodilo mi to uplne tu samou chybu jako predtim, neco ve smyslu: Predchozi ovladac nenalezen, takze uz opravdu nevim co s tim Jinak vykon NB mi staci a tohle resim jen kvuli tomu, abych se s nim naucil pracovat a vyznal se v nem bo je to muj prvni notas
-
- občas něco napíše
Catalyst 7.5
Tak som skusil modifikovane katalysty 7.5. 3D Mark 2006 score z verzie 7.4 bolo 3992, vo verzii 7.5 je to 4121. Len tak dalej .
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
Catalysty 7.5
Čemu říkáš modifikované.
JardaČ:
ATI oficialne nepodporuje mobility. Jedine dostupne su od vyrobcu HW a FS ich ma tusim z oktobra minuleho roka. Modifikovane znamena, ze som zobral ovladace pre klasicke radeony (nie mobility) a pustil na to DH Mod tool. Nasledne som ich nainstaloval a bez problemov ficia.
ATI oficialne nepodporuje mobility. Jedine dostupne su od vyrobcu HW a FS ich ma tusim z oktobra minuleho roka. Modifikovane znamena, ze som zobral ovladace pre klasicke radeony (nie mobility) a pustil na to DH Mod tool. Nasledne som ich nainstaloval a bez problemov ficia.
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
O DH Mod toole som tu uz pisal, pokial chces rozbehat novsie katalysty, tak postupuj presne podla tejto stranky: http://www.driverheaven.net/modtool/ . Ja som tie original od FS pouzival len chvilu, s chladenim zatial problem nemam. Notebook mam asi jeden a pol mesiaca.
"Nove" ovladace od FS
Tak FS sa "pochlapili" a vydali novsie ovladace na grafiku. Datum pri nich je ale 24.04.2007 a je tam poznamka, ktora ma fakt pobavila (Works, but no support and not tested for AMILO Xi 1554). Ze by tiez skusili DHMod tool .
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“