system down

Obecná diskuse o programech, utlitách, střihové programy, přehrávače video / audio, zpracování fotek atp.
Hudson161
občas něco napíše

system down

Příspěvekod Hudson161 » 22 zář 2009 11:58

mám notebook HP 6530b os vista business, mám ho asi měsíc a už dvakrát se mi stalo, že spadl systém, najednou se objevila bios obrazovka nebo co to je, tam nabíhali nějaký procenta a když to naběhlo tak se notebook restartoval, problém s přehříváním nemám, při hraní má teploty kolem 60-70 stupňů i když to spadne tak pak když jsem změřil teplotu tak to bylo v pohodě, žádný velký čísla

polo

Příspěvekod polo » 22 zář 2009 19:21

Predpokladam , ze myslis BSOD moze to sposobovat skoro hocico ovladace,program(cez ktory to pada) niaky program beziaci na pozadi alebo HW chyba (skus povypinat vsetko co sa da a spomenut si co sa v dobe ked to zacalo zmenilo)

Inac co je napisane v tej tabulke ? (bude tam aspon priblizny dovod preco sa tak deje ) Pripadne sem hod screen tej tabulky...

skyrider
občas něco napíše

Příspěvekod skyrider » 22 zář 2009 19:30

no prostě to nebylo nic ve windowsu ale jako v biosu nevím jak to popsat, a když to není ve windows tak tudíš nejde udělat žádnej screenshot, a myslím že se vůbec nic nezměnilo, vše funguje stejně

polo

Příspěvekod polo » 22 zář 2009 19:37

Si robis srandu ? :shock:

Sprav fotku napr. mobil ci to odpis niekam...(pokial je tam ta tabulka prilis kratko tak v nastaveny spusteny a zotaveny zakaz automaticky restartovat pootm to ostane na nej zaseknute( a na vypnutie budes musiet pouzit tlacidlo )

skyrider
občas něco napíše

Příspěvekod skyrider » 22 zář 2009 21:18

a kde najdu nastavení spuštění atd.? mám visty a v ovládacích panelech to nevidím

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“