VX600 neustale pada win

notebooky MSI a vše kolem nich
Kingo
občas něco napíše

VX600 neustale pada win

Příspěvekod Kingo » 22 zář 2009 06:07

Vratil sa mi zo zarucneho servisu notebook /teda nie mne ale mame/ s vyjadrenim serv.technika ze notebook bol testovany na HW a windows naistalovany bez preukazania broblemu. Tak som to zapol a testoval to na cistej instalacke win XP SP2 bez nicoho naistalovaneho bez grafiske ci zvukovej, sietove karty atd.... dal som tam teda win moj co mam na PC bez problemov uz dlho a opat po prvo restarte najprv padlo Comodo firewall tak som to od nervov vypol dnes rano zapol nech to comodo odistalujem a bom zrazu opat klasicka prolem a to modra obrazovka smrti a restart notebooku, tak som to zavrel a nechcem to ani videt. co mam robit mam im tam znova napisat ze to nejde .....?? :evil:

Kingo
občas něco napíše

Příspěvekod Kingo » 22 zář 2009 13:33

Teraz mi napriklad pri instalaci w7 prvykrat pri 80 percentach chodilo error a blue screena teraz pri opakovanej inst to naistalovat zasa islo....ale aj tak to padne pocas dna

Kingo
občas něco napíše

Příspěvekod Kingo » 24 zář 2009 13:39

ziadny navrh?? vcera to islo 4 hodiny vkuse dnes opst po zapnuti ze idem vyprazdnik kos a ked som klikol pravyn na kos bum bluescreen

Swarleey

Příspěvekod Swarleey » 28 zář 2009 23:56

u win XP bych jeste zkusil SP3, ale rekl bych, ze bude problem na HDD nebo ME. Otestoval bych to pod DOS (treba Active hard disk monitor a Gold Memory)

Zpět na „notebooky MSI“