Zdravím Vás přátelé, v notebookách se moc neorientuji. Vybírám notas na VŠ, na práci do školy, internet, filmy, hry moc ne, maximálně CS, sem tam nějaká úprava fotek v Photoshopu. Dostal jsem doporučení na Acer EX5635ZG. Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto strojem a popř. jestli je adekvátní požadavkům. Přenášen bude docela často.
Předem díky.
AcerEX5635ZG
Tak to jsi uz urcite prosel tohle:
NOTEBOOK DO CCA 15.000 Kč - do školy, práce
Notebook okolo 15k pro studenta VŠ
notebook do 15/17 tisíc
výběr NTB na vš kolem 15k
... a spousty dalsich
notebook do 15/17 tisíc
... a spousty dalsich
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan píše:Tak to jsi uz urcite prosel tohle:
notebook do 15/17 tisíc
... a spousty dalsich
Samozřejmě, ale já se ptám konkrétně na tenhle Acer

Nasel jsem vic konfiguraci, tak nevim presne kterou myslis.
Na caste prenaseni nebude nejvhodnejsi a budes si na nej muset davat velky pozor (to ale asi na vse pri tehle cene). Nevidim tam digitalni vystup, takze mozny problem, pokud budes pripojovat externi LCD s velkym rozlisenim. Nema eSata, PCMCIA a dokonce ani express card. Takze jedine mozne rozsireni je jen pres 3 USB. To by pro me bylo dost malo.
Vydrz 2h taky neni zadna slava...a nakonec rozliseni 1366 x 768 je dobre asi jen na filmy. Min bodu na vysku uz se u 15" nedela.
...ale tobe nic z toho nemusi vadit
Na caste prenaseni nebude nejvhodnejsi a budes si na nej muset davat velky pozor (to ale asi na vse pri tehle cene). Nevidim tam digitalni vystup, takze mozny problem, pokud budes pripojovat externi LCD s velkym rozlisenim. Nema eSata, PCMCIA a dokonce ani express card. Takze jedine mozne rozsireni je jen pres 3 USB. To by pro me bylo dost malo.
Vydrz 2h taky neni zadna slava...a nakonec rozliseni 1366 x 768 je dobre asi jen na filmy. Min bodu na vysku uz se u 15" nedela.
...ale tobe nic z toho nemusi vadit

HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Moderátor
BigAdmiral píše:zivan píše:Tak to jsi uz urcite prosel tohle:
notebook do 15/17 tisíc
... a spousty dalsich
Samozřejmě, ale já se ptám konkrétně na tenhle Acer
Tak pokud ti jde jen o tento acer a obecná diskuse tě nazajímá, tak svůj dotaz napiš do sekce aceru, to je snad logické...
LOCK
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“