na X200 mi to taky porad nechtelo jet a nakonec to bylo tim, ze sem mel v BIOSu vypnutou jednu cast z toho vseho kompletniho zabezpeceni, takze mozna vsecko zapnout a nainstalovat a pak teprv vypinat eventualne nepotrebne...ale origos FP jsem taky nerozchodil, funguje jen to W7
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Jakoob píše:POZOR!!! na webu lenova se objevily nove ovladace a vypada to ze i na prepinatelne grafiky. az vyzkousim dam vedet...
EDIT: Takze mohu s radosti rici, ze prepinani funguje. Je dulezite pred tim smazat ovladace na ATI vcetne catalyst center(pokud mate) a pak teprve nahrat ty nove, ja pro sicher smazal i ovladac na Intel grafiku.
zajimovou veci je, ze napr pri zapnutem photoshopu neslo prepnout z intelu na ati.
ted jeste rozchodit otisk prstu.....
p.s. po restartu se sama pridala do powermanageru polozka swicthable graphics, mam verzi 3.0
Jakube mozes sem prosim hodit odkaz na tie lenovo stranky s novym ovladacom, asi mam zly den ale nejak to tam neviem najst. Absencia prepinania bola jedina vec co ma drzala od prechodu na Win7, takze cez vikend sa bude instalovat =) Vopred dik.
Tak máš dedikovanou a integrovanou grafiku. Ta dedikovaná je výkonější, tedy si žádá i větší odběr energie než integrovaná. Hlavní pointa je v možnosti přepnutí na integrovanou grafiku během běhu na baterii a dostaneš desítky minut životnosti navíc.
Lenovo W500 T9600 (C2D 2,8GHz), 4GB DDR3 RAM, HDD 250GB, 15,4'' WUXGA, GPU ATI FireGL V5700 (512 MB) 3y NBD TP Advanced Mini Dock
dneska jsem si nainstaloval Windows 7 Professional a vsechno funguje bezvadne az na tlacitka na ovladani hlasitosti a modre tlacitko ThinkVantage. I Kdyz mam nainstalovanou posledni verzi ThinkVantage Productivity Centre. Proste ty tlacitka mackam a nic se nedeje. Vite nekdo jak na to?
Jo a taky se mi pri startu pocitace spusti Windows Boot Manager kde jsou jeste predchozi systemy, ktere uz ale na disku nejsou. Jak se to da zrusit?
Fakt diky za Vase rady
BTW ve verzi Windows 7 RC ty tlacitka fungovaly naprosto normalne...Myslite ze to muze byt zpusobeno tim, ze nemam ovladac na PCI communication device?
To by mě taky zajímalo. Po přečtení tohoto příspěvku jsem nahrál SU v3 a OS byl detekován jako Windows Vista.
Je fakt, že mám verzi RC. Bude třeba to přehodit co nejdříve (ať žije MSDNAA)
No, já sem stáhnul SU 3, kterej byl k dispozici na webu Lenova, hlásí to, že sou známé problémy s kompatibilitou, ale aspoň mi to stáhlo visťácký drivery, který ve většině případů fungujou v celku obstojně, teda aspoň sem na žádnou větší chybu nenarazil. Je to prozatimní řešení, tak jako všicni ostatní vyhlížím SU pro W7.