Jelikoz muj predesli notebook HP byl skoro porad na reklamacich, tak jsem se rozhodl vybrat nejakou lepsi znacku.
Podle vykonu jsem si vybral Dell Studio 1555 model N09.1555.0002B - http://www.icetech.cz/zbozi/152928-dell ... 2vhpcerny/
Zajimalo by me jestli to nebude stejnej smejd jako muj starej HP Pavillion 1199ec.
Nema nekdo s nim skusenost? Je nejaky rozdil (v kvalite notebooku) mezi Studio a Vostro?
Je mi jasny ze asi nejjistejsi notase jsou od IBM, ale krabicovi notebook nechci
Diky za rady
Dell Studio 1555?
-
- Moderátor
Jakýkoliv dell ti bude díky NBD servisu sloužit lépe než pavilion...
Vostro by mělo být obecně lépe zpracováno, protže míří do Small business segmentu. Není to žádný tank ve stylu latitude, ale nějaký šmejd to není..
IBM už notebooky dávno nedělá...
Vostro by mělo být obecně lépe zpracováno, protže míří do Small business segmentu. Není to žádný tank ve stylu latitude, ale nějaký šmejd to není..
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
sirius1983 píše:Jakýkoliv dell ti bude díky NBD servisu sloužit lépe než pavilion...
IBM - thinkpad jsem mel na mysli..
A latitude je nej od dellu?:D
Zpět na „Jaký vybrat notebook“