Jaký minibook-ACER Aspire ONE 751 nebo ASUS EEE 1101HA nebo?

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Hatetek
občas něco napíše

Jaký minibook-ACER Aspire ONE 751 nebo ASUS EEE 1101HA nebo?

Příspěvekod Hatetek » 28 zář 2009 22:22

Poraďte prosím s výběrem minibooku.
Uvažuji o velikosti cca. 11,6" (menší se mi zdá už nevhodný pro práci, větší zas možná zbytečný, když mám stolní PC).
Zaujaly mě ACER Aspire ONE 751hk a ASUS EEE PC 1101HA. Můžete mi poradit, který z nich je lepší a proč, popř. doporučit jiný (na ASUS jsem nenašla recenze)?
Potřebuji ho jako cestovní pracovní pomůcku při cestách za zákazníky, abych pořád nemusela vše přepisovat do PC nebo pro práci na zahradě, když je venku hezky (jinak mám stolní PC).
Budu ho používat především na práci s dokumenty (Excel, Word), účetnictví, možnost připojení na e-mail a internet, Skype, případně občas pustit film, pokud by to šlo.
Potřebuji co nejlepší výdrž baterie (aby pokud možno vydržel celou pracovní dobu mimo kancelář) a zároveň i slušný výkon pro výše uvedené činnosti.
Děkuji!

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 29 zář 2009 07:04

Je to prašť jako uhoď.Oba jsou v parametrech téměř shodné.Osobně bych volil spíše Asus z důvodu větší výdrže na baterii.(přeci jen má propracovanější utilitu na spotřebu)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

koly_22

Příspěvekod koly_22 » 01 říj 2009 13:24

Ja si idem kúpiť teraz Acer aspire one D250, nepotrebujem ho na hry len net, word, uctov. v programe omega, skype ICQ, obcas filmy... No a myslím že všetky tieto požiadavky splňa a takisto aj tie dva čo si napísala... Vybral som si ho hlavne kvôli tomu aký je tenký a strašne sa mi páčí design... a cenovo je asi výhodnejší... :)

Zpět na „Jaký vybrat notebook“