Při jízdě autobusem jsem si chtěla pustit film, ale otřesy mi vůbec nedovolily na film koukat. Všechno se zasekávalo-obraz i zvuk. Tento typ jsem si koupila, protože jsem četla, že je odolný a že je dobrý na převážený. Myslela jsem si taky, že když je v popisu údaj, že jeho speciální funkce chrání pevný disk před otřesy a vyvažuje ho ve třech osách, tak trivialita, jako pustit si film v autobuse, nebude problém.
Další můj problém je, že jsem si nešetrným zacházením odpravila jeden USB port. Ten černý plíšek, do kterého se jakoby vsune externí zařízení, je zlomený a zaseknutý v tom portu. Nemůže to nějak narušit celou základovou desku? A dá se to nějak opravit nebo vyměnit?
Problém s ntb Toshiba tecra A10-12L
- Chlebovnik
- guru
Vies ono by sa notebook v podobnom prostredi ako je autobus nemal pouzivat znicis si panty/disk otrasmi nehovoriac, ze sa lachsie moze stat daka nehoda booku (padne ti a podobne)
Seka sa ti to preto ,ze ti zastavuje disk aby ho chranilo pred znicenim ktore mu hrozi timi otrasmi...(a samozrejme riziko sa netika len tochto booku ale vsetkych s klasickym HDD )
Da sa to vypnut v liste ti bezi ochrana HDD TOSHIBA... Ked nato kliknes vyskoci ti okno kde si mozes ubrat citlivost ochrany alebo ju uplne vypnut...(su tam jednoduche posuvniky 1 do 3 (vyssie cislo vyssia citlivost)
Co sa tyka toho USB tak daj fotku nech vieme o com hovoris...
Seka sa ti to preto ,ze ti zastavuje disk aby ho chranilo pred znicenim ktore mu hrozi timi otrasmi...(a samozrejme riziko sa netika len tochto booku ale vsetkych s klasickym HDD )
Da sa to vypnut v liste ti bezi ochrana HDD TOSHIBA... Ked nato kliknes vyskoci ti okno kde si mozes ubrat citlivost ochrany alebo ju uplne vypnut...(su tam jednoduche posuvniky 1 do 3 (vyssie cislo vyssia citlivost)
Co sa tyka toho USB tak daj fotku nech vieme o com hovoris...
http://leteckaposta.cz/802740242
Tady jsou ty fotky. Při převozu jsem v portu nechala USB od bezdrátový myši (na druhým obrazku je vidět) a asi se to tam příliš zasunulo a prasklo to...
Tady jsou ty fotky. Při převozu jsem v portu nechala USB od bezdrátový myši (na druhým obrazku je vidět) a asi se to tam příliš zasunulo a prasklo to...
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“