HP EliteBook 8530p
schrek píše:oki to sem chtel vedet takze i za 1500 jsou to vyhozeny penize to sme chtel slyset, jiank s jakym operatorem to provozujes
T-Mobile Slovensko. Najsilnejsi signal mam - u seba doma (kde mam DSL) a aj to si obcas zmysli soft padnut. Dnes som asi 2x restartoval kvoli zamrznutemu softu notas.
C
mam problem ve win XP - vzdy pri vypinani mi naskoci tabulka ze mam ukoncit zarizeni nebo neco takovyho nabihaj tam ty modry kosticky v radku je napsany DEVICE IO, kdyz jsem se dival do spravce zarizeni tak tam mam vykricniky u zarizeni pro pripojeni a to TEEFER2miniport nevite co to je nejde to odinstalovat
par prispevkov dopredu som pisal ze mi NB stale chladi aj ked hram hry alebo ked nic nerobim... No teraz mi to funguje tak ze pri vacsej zatazi sa zvysuju otacky ventilatora a potom zase klesnu ked nic nerobim. Problem je v tom ze vtedy mi to chladilo lepsie, teraz mam odost vyssie teploty na grafike a procaku. Ventilator ma male otacky do teploty 60°,potom zvysuje otacky a drzi ich az do 75-80 stupnov a potom ich zase zvysi. Predtym siel ventilator uz od nizkej teploty na plny vykon, tak sa nedosahovali take teploty. Mam win 7, no zacalo mi to tak robit aj na viste. Je to koli nejakym novym ovladacom? Alebo da sa niekde nastavit ten ventilator? diik
Dobry den,
vlastnim notebook 8530w. Poslednich par dni mam problem s cteckou karet. Pokazde, kdyz strcim do ctectky jakoukoliv kartu, vyskoci mi modra obrazovka s chybou "Bad pool header" a pocitac se restartuje. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Drivery ke ctecce jsem stahnul aktualni, problem stale trva.
Predem diky za odpoved.
vlastnim notebook 8530w. Poslednich par dni mam problem s cteckou karet. Pokazde, kdyz strcim do ctectky jakoukoliv kartu, vyskoci mi modra obrazovka s chybou "Bad pool header" a pocitac se restartuje. Nevite nekdo, cim by to mohlo byt? Drivery ke ctecce jsem stahnul aktualni, problem stale trva.
Predem diky za odpoved.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“