win 7 na pavilionu
win 7 na pavilionu
Zdravím...
jelikož visty jsou pomalé a mě se otevřela možnost mít legál win 7 (díky vysoké škole MSDN licence) tak jsem si je hodil na paviliona dv6670 a chtěl bych se zeptat jestli někdo provozuje taky win 7 na pavilionu ajestli vyřešil problém s dotykovými tlačítky... ovladače nefungují a taky quickplay přehrávač
jelikož visty jsou pomalé a mě se otevřela možnost mít legál win 7 (díky vysoké škole MSDN licence) tak jsem si je hodil na paviliona dv6670 a chtěl bych se zeptat jestli někdo provozuje taky win 7 na pavilionu ajestli vyřešil problém s dotykovými tlačítky... ovladače nefungují a taky quickplay přehrávač
jj mam tam 7 64bit na Pavilionu dv6470. Vse se stahlo samo, nic jsem neinstaloval a tlacitka mi funguji az na ty dve Q a DVD. Ale ty jsem stejne nepouzival:-D pozorujes zrychleni oproti Vistam? Ja mam na PC jeste XP a kdyz si prepnu system, tak ta rychlost v ruznych operacich je dost podobna, coz me udivilo. Visty jsem tady mel jen kdyz jsem ho koupil, tak se ohraly asi 5hodin, takze jsem se chtel zeptat jestli je nejaky rozdil v rychlosti mezi Vistama a 7?
Ovladace na 7
kovar píše:jj mam tam 7 64bit na Pavilionu dv6470. Vse se stahlo samo, nic jsem neinstaloval a tlacitka mi funguji az na ty dve Q a DVD. Ale ty jsem stejne nepouzival:-D pozorujes zrychleni oproti Vistam? Ja mam na PC jeste XP a kdyz si prepnu system, tak ta rychlost v ruznych operacich je dost podobna, coz me udivilo. Visty jsem tady mel jen kdyz jsem ho koupil, tak se ohraly asi 5hodin, takze jsem se chtel zeptat jestli je nejaky rozdil v rychlosti mezi Vistama a 7?
Zdravim, jak pises ze se vsechno stahlo samo, to je tak, ze pri instalaci se si stahnou sami ovladace? A take se chci zeptat jak to je s druhym diskem s a obrazem a nem, zda jsi zformatovat oba dva nebo spustil instalaci rovnou ve vistach....diky
Naposledy upravil(a) gazpacho dne 07 říj 2009 10:38, celkem upraveno 1 x.
kovar píše:jaky druhy disk mas na mysli? mam rozdeleny HDD na tri. Jeden 7, druhy XP a dalsi data. XP jsem mel puvodne, pak jsem si vypalil boot dvd se 7 nabootovat z nej instalaci a pridelil mu v instalaci spravni partition.
Ok super to jsem chtel slyset dekuji moc za pomoct, btw myslel jsem disk HP_RECOVERY, ale to jsi uz urcite preformatoval
jeste jednou dix
kovar píše:jj recovery jsem dal hned pryc... nikdy jsem nepocital s tim, ze budu obnovovat visty zpatky, takze akorat mi zbytecne zabiral misto:-D
ted uz fakt posledni dotaz (snad) stahnul jsem si w7 64bit s MSDN licenci, tzn presne jmeno souboru cs_windows_7_professional_x64_dvd_x15-65799.iso
muzu hned obraz vypalit na dvd treba pres alcohol nebo se musi nekde v neru nastavit ze cd je bootovaci a nastavit bootovaci soubor na dvd.
omlouvám se, že odepisuju až teď...
win 7 už tam nemám dal jsem zase visty ... visty jsou oproti win 7 pomalejší asi tak 2x pomalé načítání, vypínání, přechod do úsporáku atd... špatná správa baterky
ovladače na většinu HW si to stahlo to ano, ale nefunguje mi změna jasu displeje, tobě jo? Pak ještě nějaké blbosti taky nefungovali...
ten ISO vypal klidně přes alcohol že to je bootovací DVD je nastavené v tom ISO ... já osobně neměl nic na vypálení tak jsem to udělal přes nero a jelo to (měl jsem taky MSDN licenci)
win 7 už tam nemám dal jsem zase visty ... visty jsou oproti win 7 pomalejší asi tak 2x pomalé načítání, vypínání, přechod do úsporáku atd... špatná správa baterky
ovladače na většinu HW si to stahlo to ano, ale nefunguje mi změna jasu displeje, tobě jo? Pak ještě nějaké blbosti taky nefungovali...
ten ISO vypal klidně přes alcohol že to je bootovací DVD je nastavené v tom ISO ... já osobně neměl nic na vypálení tak jsem to udělal přes nero a jelo to (měl jsem taky MSDN licenci)
ted jsem mel co docineni s Vistama u PC, ktere jsem instaloval pro nekoho, tak jsem to mohl porovnat a celkove se mi ty 7 zdaji propracovanejsi, Visty jsou sity hodne rychlou jehlou.
Jinak ovladani jasu mi funguje, jako na XP, pres Fn a F6 a F7. Jinak uz jsem rozjel na 7 snad vsechno co ten Pavilion umi, i Q a DVD tlacitka. Jen po instalaci nejakych ovladacu na Wi-Fi nebo na BT se mi zacala odpojovat Wi-Fi a musel jsem vzdy restartovat pc. Nezkoumal jsem ktery ovladac to byl, jen jsem ho odinstaloval a zas vse funguje jak ma...
Jinak ovladani jasu mi funguje, jako na XP, pres Fn a F6 a F7. Jinak uz jsem rozjel na 7 snad vsechno co ten Pavilion umi, i Q a DVD tlacitka. Jen po instalaci nejakych ovladacu na Wi-Fi nebo na BT se mi zacala odpojovat Wi-Fi a musel jsem vzdy restartovat pc. Nezkoumal jsem ktery ovladac to byl, jen jsem ho odinstaloval a zas vse funguje jak ma...
Nuž ja mám Win 7 ultimate na pavilione ale problém s dotykovými tlačítkami nemám skôr mám problém stým že keď sa hrám hocijakú hru CCA po 20 min niekedy aj menej sa mi počítač hodí do režímu spánku potom sa zapne a pokračuje ide asi 5 min a potom sa zase dá do režímu spánku znovu sa zapne vypne mi hru ale nenapíše mi žiadny problém nevyhodí nič iba tabulku že program prestal pracovať robilo mi to už aj na viste neviem čím by to mohlo byť ale som stoho zničený sa dá povedať
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“