Příspěvekod hrnco » 17 čer 2007 09:08
no...pred par dnami mi dosliel objednany Compal IFL90 (zostava vid dole)..
predajca uvadzal ze to ma mat geforce 8600GS s 256 MB ale skoro mi oci vypadli ked som zistil ze to ma v sebe geforce8600GT s 512MB.. hry na tom slapu pekne..akurat ze su k tomu len beta drivere. casom sa to hadam sspravi. v 3dmark06 som nahrabal 3407 bodov.
co sa sasi tyka-ziaden zazrak...panty zatial drzia ale uvidime kolko. sklamalo ma zatvaranie notebooku ktore funguje asi tak ze to zavriete a jeto. ziaden zatvaraci mechanizmus tam neni a chyba mi tam daky zvuk (rozumej "click") pri zatvarani. teda nieco tam je. ze pri zatvarani sa dve poly notebooku akoby pricucnu k sebe. zatial to funguje len som zvedavy ako dlho. to je dane zivotnostou pantov. z klavesnica nie je nic moc..pri pisani sa prehyba a zvuky klaves su take ako keby sa isla prave rozpadnut. ale uz som si zvykol. dislpay to ma pekny, s tym som spokojny ako aj s kvalitou vstavanej 2.0 Mpix webcam. tam ma kvalita naozaj ohurila.
dodavane drivere co som dostal na cd boli len na windows vista 64-bit. XP-cka necakajte. tie som musel stiahnut z intelackej stranky.
chybal mi k tomu akurat daky dodavany power manager na spravu baterky a znizovania frekvencie procesora ked to potreujem a podobne. takze som daky stiahol z netu a slape to celkom dobre
celkovy dojem: bol som trochu sklamany zo zasi ale ziaden zazrak som necakal. pokial ho nebudete hadzat na zem tak sa mu hadam nic nestane
co sa tyka vnutornosti, tak s ich vykonom som nadmieru spokojny
Compal IFL90 v1, 15,4" WXGA (1280x800), Intel C2D T7300(2.0 GHz, 4MB cache), Kingston DDR2 4GB (667 MHZ), Seagate Momentus 500GB/7200RPM/SATA 2/16MB , Nvidia 8600GT (256 MB), wifi, BT, Windows 7 x64