ASUS EEE PC 1005HA n. jiný malý NTB - doplněk ke stolnímu PC

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
ANGELIC
občas něco napíše

ASUS EEE PC 1005HA n. jiný malý NTB - doplněk ke stolnímu PC

Příspěvekod ANGELIC » 07 říj 2009 22:33

Ahoj všem, prosím o radu - sháním menší, lehký notebook (cca do 1,5kg) s delší výdrží (cca. 5 hodin a více) jako doplněk ke stolnímu PC. Notebook je plánovaný k používání na příležitostné cesty, do školy apod. Ne na hraní her. Měl by sloužit občas k pouštění filmů, hudby, internet, ICQ, Skype, psaní ve Wordu apod. Mohli byste mi nějaký doporučit? Docela se mi líbí Asusy EEE, ale nevyznám se v rozdílu mezi procesorem Intel Atom N270 a N280 apod. Jde mi také o to, aby se mi počítač nesekal, Word nenabíhal "hodinu", filmy se nesekaly atd. Předem děkuji všem za rady.

roman2277
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod roman2277 » 07 říj 2009 23:53

Na Tvé potřeby to bude stačit.Většina dnešních mini-notebooků v ceně do 11K je prašť jako uhoď.CPU skoro všude Atom 270 nebo 280 a další odvozeniny.Výkonem prakticky stejné.Jinak filmy na těchto přístrojích jsou v pohodě jen ve formátech AVI apod.Na HD rozlišení to rozhodně není.To by jsi se musel podívat třeba po Asusu N10Jb za cca 11200k.(ten už to zvládne).Měj se...
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3

Zpět na „Jaký vybrat notebook“