To si mi udělal radost (nebo ten, co na to přišel). Toto byla jediná věc, která mi na tomto ntb opravdu vadila...ale po zakázání 802.11a ve správci zařízení to je pryč, díky.PavelH píše:Tak pokud jde o ten problém se zvukem související s wifinou, tak je nejjednodušší řešení (které zde již bylo napsáno) opravdu deaktivovat v nastavení ten protokol 802.11 a . Pokud se s nb nepotřebujete na ten 5GHz připojovat, jako že ve většině asi ne, je to nejlepší a nejrychlejší řešení. Mě to teda na Vistách pomohlo a nemusel jsem nic řešit s ovladačema. Horší je to pokud to někomu dělá i s vypnutou wifi, to nevím...
HP 6735s problémy se zvukem
-
bratrekim
- občas něco napíše
-
Mensa
- občas něco napíše
-
Tryas
- občas něco napíše
Zdravim. Mam rovnaky poroblem zo zvukom a velmi ma to hneva.. ako zakazem tu wifinu o ktorej tu bola rec.. a co nou stratim ked ju zastavim... ja sa pripajam na net cez router https://www.alza.sk/bezdratovy-wifi-rou ... d71983.htm ... toto je moj prvy notebook a prvy router neviem co a ako.. inak mam Win wista home basic. dakujem za odpoved
-
shaggy
- píše často
Mne rusi zvuk (praskanie) program HWMonitor https://www.cpuid.com/hwmonitor.php . Jeho vypnutie nepomaha, treba restartovat comp - Pavilion dv6670. Vyskusane na Viste i 7 RC.
HP Pavilion dv6670ec, 4GB RAM, Windows 7 RC x64
-
Chozze
- občas něco napíše
-
striko
Zvuk
Ovladac zvuku na HP-6730s a dalsi modely instalovat pres SPRAVCE ZARIZENI-ci aktualizace.pouzijeme WinRAR a dany soubor extrahujem do pripravene slozky treba v dokumentech po nazvem Driver HD Audio.
Prejden do spravce zarizeni a tam kde je zluty trojuhelnik z nazvem
audio klik-aktualizovat-1) ne nyni ne dalsi,2) zakliknem si ze seznamu ci
daneho umisteni klik dalsi,3) zatrhnout prazdny ctverecek a pak prochazet-vime ze slozku mame v dokumentech po nazvem Driver HD Audio.prokliknem se na slozku SMAXWDM dalsi bude W2K_XP a pak zaverecny klik OK.WIN XP-U Vista bude nainstalovan tam jen timto postupem dame aktualizovat.(vyhledama si ikonku ve sparvce zarizeni zvuk HD Audio-A aktualizovat.Tim je problem ze zvukem vyresen.Mam overeno na svem Notebooku-zadny problem neni a vse maka jak ma.
Verim ze vam to pomuze.
Prejden do spravce zarizeni a tam kde je zluty trojuhelnik z nazvem
audio klik-aktualizovat-1) ne nyni ne dalsi,2) zakliknem si ze seznamu ci
daneho umisteni klik dalsi,3) zatrhnout prazdny ctverecek a pak prochazet-vime ze slozku mame v dokumentech po nazvem Driver HD Audio.prokliknem se na slozku SMAXWDM dalsi bude W2K_XP a pak zaverecny klik OK.WIN XP-U Vista bude nainstalovan tam jen timto postupem dame aktualizovat.(vyhledama si ikonku ve sparvce zarizeni zvuk HD Audio-A aktualizovat.Tim je problem ze zvukem vyresen.Mam overeno na svem Notebooku-zadny problem neni a vse maka jak ma.
Verim ze vam to pomuze.
-
Rune
- občas něco napíše
zvuk
mám HP ProBook 4510s a při zapnuté wifi mi také blbne zvuk, chtěl jsem podle rad ve foru deaktivovat protokol 802.11a, ale ve správci žádnou takovou možnost nemám, můj OS je Win 7 a přeinstalace ovladačů zvuku mi také nepomohla