Vista a váš index uživatelských zkušeností se systemem
leon píše:jen tak mimochodem ... základní skore je nejnižší dosažené ze všech položek ... čili nedává moc smysl ho uvádět
Souhlas, celkově si myslím, že i ty testy co sem lidi posílají vůbec nic neřeknou, není to žádný přesvědčivý benchmark, to otestuje notebook podle toho jak foukne vítr
IBM/Lenovo Z61m 9450-HAG T7200 C2D 2GHz/320/3G RAM/Win 7, WSXGA+ TFT(1680x1050), ATI X1400 128MB Stále 24/7 online.
leon: Si snad myslis, ze to nikdo nevi, ze je to nejnizsi skore, kdyz je to tam hned pod tim napsane a zhruba 200x opakovane vsude mozne?
Nevim, proc by to tam 'pro forma' nemohlo byt a proc by kvuli tomu nekdo musel ostatni buzerovat.
Me tenhle test taky nejak zvlast nevzrusuje, ale co uz. Navic pokud vas to nezajima, tak to tady ani nemusite zahlcovat dalsimi pripevky, jak je to o nicem.
Nevim, proc by to tam 'pro forma' nemohlo byt a proc by kvuli tomu nekdo musel ostatni buzerovat.
Me tenhle test taky nejak zvlast nevzrusuje, ale co uz. Navic pokud vas to nezajima, tak to tady ani nemusite zahlcovat dalsimi pripevky, jak je to o nicem.
panove, nehadejte se...uz jen kdyz vidim, ze se tomu rika "index uzivatelskych zkusenosti..." tak se rezu smichy...
to jako kdyz koupim lepsi pc, budu zkusenejsi user...
jinak srry za OT...ale neslo nenapsat...
to jako kdyz koupim lepsi pc, budu zkusenejsi user...
jinak srry za OT...ale neslo nenapsat...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Nízký index
Čím to, že mám ten index tak nízký ? Sice jsem neinstaloval žádné ovladače (vše již v systému bylo), ale tím by to snad nemělo být ne ?
A že by ten Sempron byl tak pomalej, když má půl mega L2 cache, takže je to v podstatě Turion bez virtualizace ... to se mi taky nezdá.
A že by ten Sempron byl tak pomalej, když má půl mega L2 cache, takže je to v podstatě Turion bez virtualizace ... to se mi taky nezdá.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
maxxz píše:To by chtelo nejakej poradnej CPU test a porovnat to s Turionem ale mam za to ze Sempron je slabsi mozna ma deaktivovanou nejakou cast v jadre nevim...ale kamos ho ma a treba jednu mp3 komprimuje o par sekund dyl.
Em Sempron ná odebranou Virtualizační technologii a poloviční L2, jinak je to uplně stejný jádro bez jinejch omezení a deaktivátů. U toho mého modelu teda ta poloviční L2 neplatí.
Edit: Skus si SuperPI na 4M a uvidis ... (ale mas vyssi frekvenci nez ja, ja mam 1.8GHz) ... Pak Sempron 3600+ má taky 2GHz, ale jen 256KB L2. Více zde: [odkaz a odkaz]
Naposledy upravil(a) dj.kure dne 09 čer 2007 09:47, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“