mám takový problém (ale spíše to bude moje nezkušenost s Wifi sítěma obecně).
Koupil jsem si notas HP ProBook 4510s. Dostal jsem se do fáze, kdy bych k němu chtěl mít připojen pouze kabel pro napájení. Chybí mi už jen Internet. Koupil jsem si proto Wifi router EVOLVE AP699 - http://www.alza.cz/evolve-ap699-wifi-klient-d135758.htm
Připojil jsem se do něj a (podle mě snad dobře) nastavil. Mód jsem dal Client a zapojil Ethernetový kabel do zásuvky WAN.
Poté jsem dal vyhledat na noťasu dostupné sítě. Síť jsem našel a dal připojit. Nyní mi to píše, že noťas je připojen k sítí s perfektní dostupností rychlostí 11Mbs. Což je podle mě až sem dobře

Bohužel se ale nedostanu na Internet. Protože se moc nevyznám v nastavení IP, DNS,DHCP apod. myslím si, že problém bude v tom, že pokud jsem připojen klasicky ethernetovým kabelem, musím mít ve vlastnostech TCP/IP spojení pevně nastaveny hodnoty IP, masku, masku podsíťe a DNS servery.
Nemůže být někde chyba v tomto nastavení?? Myslel sem si totiž, že Wifi router pouze reprodukuje síť, kterou přijímá do své zasuvky WAN a já se pak klasicky připojím přes Wifi.
Může mi někdo poradit, jak a co mám nastavit kde, nebo kde dělám chybu, pokud toto vysvětlení mého problému šlo pochopit

Děkuji...