Hi,
chcem sa spýtať aký netbook kúpiť? vybral som si niečo od ASUS ale predsa sa spýtam že aký si mám kúpiť http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1005ha-cerny-d129663.htm
moje požiadavky,
HDD tých 160GB
Ram 1GB
displ 10" alebo 10,2"
Bluetooth / wifi B/G
webka a vstavaný micr
čo je hlavné aby mal výdrž na baterku tých 6 hod ako píšu, myslím to pri práci ako behanie na nete chat atd
stereo repr
a chcem sa ešte spýtať že aké hry by na takom malom NTB šli? GTA SA? viem je to skôr na net ale predsa nejakú hru by som si tam chcel dať, a že ako to treba preinštalovať?
ASUS EEE PC 1005HA
Mam
Mam tento netbook od soboti doma a zatial mam skusenosti dobre. Tento netbook by mal vydrzat podla vyrobcu az 10,5hodiny co ja ale realne, maximalne tak ked budes hrat karti vo win. Podla testou co som cital a podla vlastnej skusenosti sa dostanes tak na 8 hodin max. Pri pozerani filmu asi tak na 5 hod. Co je podla mna slusne. Ja tento book kupoval pre mladu a tej bohate staci. Jedna vec co mi trochu vadi je touchpad. Je trochu horsie ovladatelny ale da sa na to zviknut. Popravde mne to trvalo par hodin, mam ruky a nie lopati. Mys ktoru som mal pripojenu som vobec nepouzival. Na hry tento book moc nieje. Ked sa pozres dobre na fotky kde je klavesnica, zistis ze sipky nie su moc dobre riesene. Hry sa sice ovladaju wsad ale to by si musel mat male prsti. Jedine co by som tam nahral je asi nejaka strategia. A este jedno upozornenie: book je leskly a po par hodinach prace na nom,je celi upatlany. Handru k tomu nedostanes a treba kupin nejaku lebo inak to dolu nedas.
Este male upozornenie... Ak bolo by dobre ho vydiet na vlastne oci aby si vedel ci ti bude vyhovovat jeho pozorovacie uhli, a podsvietenie. Mne to staci ale tie uhli su dost male. Ak ho mas pred sebou ziadny problem nieje, ale ak by si pustal film musite mat hlavu pri sebe aby mal obraz realne farby. Ale ma to aj vyhody. Nebude ti nikto iny cumet na to,co prave robis
Este male upozornenie... Ak bolo by dobre ho vydiet na vlastne oci aby si vedel ci ti bude vyhovovat jeho pozorovacie uhli, a podsvietenie. Mne to staci ale tie uhli su dost male. Ak ho mas pred sebou ziadny problem nieje, ale ak by si pustal film musite mat hlavu pri sebe aby mal obraz realne farby. Ale ma to aj vyhody. Nebude ti nikto iny cumet na to,co prave robis
Neviem
Kde si co cital, ale tento book podporuje wifi b/g/n takte ti pojde net urcite. To wifi n je nova technologia takze je to vyhodnejsie ak do dokaze book do buducna. A ten cas sledovania filmu bol iba moj odhad ale ked by si vypol vsetko okolo urite sa dostanes na viac hodin. Ta baterka je dost dobra a mne na zaciatku ukazalo ze vydrzi este 6,5hod. A po 2 hodinach pouzivania ked som to kontroloval znovu tam bolo o 20percent menej z baterky ale cas bol uz cez 7 hodin. Bolo to pri hrani hry sliepky. Takze bez problemou. Ja som dal zan 8 tisic cz a som spokojny za tu cenu
skus si dat google cz, a tam napis nazov booku a recenze. Urcite najde tu stranku z ktorej som cerpal aj ja. Nemozem ti dat odkaz lebo pisem z mobilu a nechce sa mi to opisovat. Staci trochu hladat.
skus si dat google cz, a tam napis nazov booku a recenze. Urcite najde tu stranku z ktorej som cerpal aj ja. Nemozem ti dat odkaz lebo pisem z mobilu a nechce sa mi to opisovat. Staci trochu hladat.
Naposledy upravil(a) freza dne 20 říj 2009 19:39, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
tu je to za 331€
http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1005ha-cerny-d129663.htm
a píšu tam že wifi N nie tak že + b/g, tak preto som sa pýtal,,
http://www.alza.sk/asus-eee-pc-1005ha-cerny-d129663.htm
a píšu tam že wifi N nie tak že + b/g, tak preto som sa pýtal,,
Oni
To maju spravne a asi boli lenivy to napisat cele. Wifi tipu n je spetne kompatibilna s b a g. Dava sa to na wifi automaticky. Ale ked sa clovek tomu nerozumie mali by to pisat presne. Na Alze maju vela chyb tak si z toho nic nerob.
Ja
Ja som si ho vybral ako zlatu strenu cestu. A ten skype tam uz je nahrany od vyrobcu takze o program menej pri instalacii novich veci. Este je dobre ze asus dava aj dvd s win xp takze nieje problem nahrat si ho znovu ked sa nieco stane. Staci si ho dat na flasku a hodit do uzb a boot je automaticky. Akuratby potesil ten hadr co davaju k normalnim notebookom
Zpět na „Jaký vybrat notebook“