Nemate nekdo zkusenosti s vistama a C++ buildrem od borlandu? Chtel bych
si koupit notase, ale je jsou u toho jen Visty home...(HP Pavilion dv6319ea)....mam ho do brna na kolej na FITku tak aby mi v tom slo vubec programovat ..tak pokud mate nekdo zkusenosti s programovanim (i JAVA) a vistama tak prosim pisnete...dekuju.
Vista a C++ builder + programovani
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
OMG Kupuj to bez systemu!
V rámci MSDN AA jsou Visty Business CZ 64 zdarma! (stejně jako XP) Je to na stránkách naší studentské únie.
V rámci MSDN AA jsou Visty Business CZ 64 zdarma! (stejně jako XP) Je to na stránkách naší studentské únie.
No na stránkách maj (teda pokud sem našel ten program co myslíš) že podpora je bez vist.. odkaz
Ale pochybuju že by se to nedalo nějak udělat nebo můžeš použít jinej program.. Já používám dev c++ a vyhovujemi pravda že umim prd ale neměl sem s tim problém.. Ale ve specifikaci taky píšou že neni pro visty.. Tak jedině zkus někomu říct ať to zkusí..
Ale pochybuju že by se to nedalo nějak udělat nebo můžeš použít jinej program.. Já používám dev c++ a vyhovujemi pravda že umim prd ale neměl sem s tim problém.. Ale ve specifikaci taky píšou že neni pro visty.. Tak jedině zkus někomu říct ať to zkusí..
-
- Moderátor
Aha..dekuji za info...no pokud nekdo mate visty a mel by jste moznost to zkusit (c++ builder) tak bych byl moc vdecen... pokud to do te doby nezjistim sam ..uz se na ten notebook moc tesim ale zase nechci nic uspechat
No teda ten nejnovejsi tam asi pujde ale zajimaly by me i ty starsi verze pac nevim zda tu nouvou nekde ehm sezenu
No teda ten nejnovejsi tam asi pujde ale zajimaly by me i ty starsi verze pac nevim zda tu nouvou nekde ehm sezenu
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“