tak jsem zmaten,s kým komunikují slovensky tak tam má češtinu a čech slovenštinuNowakin píše:Vážený Pan Novák
Ďakujeme vám za objednávku aktualizačného balíčka Windows 7 Upgrade Kit; ponechajte si potvrdenie tejto objednávky ako doklad.Podrobnosti o faktúre
Názov Pan Marin Novák
Adresa (1. riadok) R***
Adresa (2. riadok)
Mesto **
Okres
Štát Czech Republic
PSČ **
Aktualizačný balíček Windows 7 Upgrade Kit pre
Model: VGN-FW41E/H
Operačný systém: Vista 32 Home Premium
Architektúra: 32-bit
Podporované jazyky: angličtina, portugalčina, gréčtina, turečtina, čeština, slovenčina, poľština, rumunčina, bulharčina, maďarčina, švédčina, fínčina, dánčina
Spolu vrátane DPH CZK 640.00![]()
![]()
Počítajte prosím s doručovacou dobou až do 3 týždňov.
Ak potrebujete akúkoľvek ďalšiu pomoc, kontaktujte aktualizačný tím Windows 7 na: +420 239 016 186
S pozdravom,
Link Network Ltd.
jako 640 mi nepřijde jako málo když je windows v ceně
Sony VGN-FW41
-
Kelly01
- občas něco napíše
-
jarkov1
-
mr.slim
- občas něco napíše
-
maxiki
- občas něco napíše
-
mr.slim
- občas něco napíše
-
jarkov1
Júj, tak mne sa hýbe konektor-súčiastka ako taká, nie kryt.
Je to chyba? Lebo konektor sa nehreje, nieje tam teda žiaden nežiadúci odpor, takže by to malo byť v poriadku.
Píska aj mne ako je nálepka Your HD everywhere a Energy star
(vľavo dole), ale ten zvuk je tak vysokofrakvenčný že ho počujem len keď priložím ucho blízko k notebooku.
BTW: Vysokofrekv. zvuky sposobujú podľa mňa na 100% cievky.
Napríklad invertor, alebo transformátor-hlavne cestovné nabíjačky na mobil-to zvykne bzučať.
BTW2: Mám doma asi 3 roky Sony Ericssonovú nabíjačku a tá teda píska...
Je to chyba? Lebo konektor sa nehreje, nieje tam teda žiaden nežiadúci odpor, takže by to malo byť v poriadku.
(vľavo dole), ale ten zvuk je tak vysokofrakvenčný že ho počujem len keď priložím ucho blízko k notebooku.
Napríklad invertor, alebo transformátor-hlavne cestovné nabíjačky na mobil-to zvykne bzučať.
-
sebastien.v
- občas něco napíše
windows 7 predregistrácia
čáute zaregistroval som sa s Vaiom a poslali mi toto
Ďakujeme za Vašu pred-registráciu pre Windows 7 upgrade!
Zaznamenali sme všetky Vaše údaje a pozorne ich spracujeme. Budeme Vás osobne informovať hneď, ako sa náš programový upgrade spustí.
Prosím, navštívte znovu [odkaz] ak potrebujete viac informácií o Windows 7.
Doposial sa mi nikto neozval a 7 sa už distribuuje ozvali sa už niekomu?
Zaznamenali sme všetky Vaše údaje a pozorne ich spracujeme. Budeme Vás osobne informovať hneď, ako sa náš programový upgrade spustí.
-
bart89
- občas něco napíše
-
Kelly01
- občas něco napíše
-
jarkov1
-
maxiki
- občas něco napíše
jarkov1 píše:Júj, tak mne sa hýbe konektor-súčiastka ako taká, nie kryt.![]()
a budes to resit? ja sem totiz vetsinou v tichy mistnosti na byte a mam citlivy sluch takze jakmile o tom zvuku vis tak ho porad slysim a na me je to docela hlasity ja to slysim i z metru... uvazuju o reklamaci pac i hdd vyluzuje podivny vrceni (obcas) takze pokud ho nekdo z tohoto duvodu reklamoval tak sem pls napiste jak to dopadlo popripade jestli to ma cenu.
Jinak ten hluk z civek je standartni? znam ntb za polovicni cenu tissi nez tenhle a uprimne sem si ho nekupoval za takovy prachy s tim ze mi bude bzucet do ucha...
FW41E/H
-
jarkov1
Heh, LoL
Pozri, disk počujem tiež, ale to je len taký decentný šum, nie vrčanie.
To pískanie, je fakt nepatrné, takže to riešiť nebudem-aj tak by mi to v servise neuznali, veď to je počuť len keď dám ucho blízko k notebooku.
Pískanie ako každý iný zvuk sposobujú vibrácie, v tomto prípade vysokofrekvenčné.
Každý komponent má byť natoľko kvalitný aby nepískal, možno sa to nedá na 100% dodržať, ale rušiť užívateľa nesmie.
BTW: Keď je to naozaj také nepríjemné tak to do servisu daj, lebo komponenty sa časom opotrebúvajú a časom to tichšie nebude-práve naopak.
Pozri, disk počujem tiež, ale to je len taký decentný šum, nie vrčanie.
To pískanie, je fakt nepatrné, takže to riešiť nebudem-aj tak by mi to v servise neuznali, veď to je počuť len keď dám ucho blízko k notebooku.
Pískanie ako každý iný zvuk sposobujú vibrácie, v tomto prípade vysokofrekvenčné.
Každý komponent má byť natoľko kvalitný aby nepískal, možno sa to nedá na 100% dodržať, ale rušiť užívateľa nesmie.
BTW: Keď je to naozaj také nepríjemné tak to do servisu daj, lebo komponenty sa časom opotrebúvajú a časom to tichšie nebude-práve naopak.
-
lipovcan
- píše často
Re: windows 7 predregistrácia
ozvali, odkazsebastien.v píše:čáute zaregistroval som sa s Vaiom a poslali mi toto
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7
-
hombre_71
- občas něco napíše
Taky jste už upgradovali BIOS ? Já dnes, teď mám verzi R3110Y0 (předtím R3100Y0). Nějakejch změn jsem si nevšiml. Ještě bych měl takovej asi úplně blbej dotaz. Jak to děláte z baterkou ? Noťas používám většinou jako domácí počítač na stole tedy připojenej na síť. Takže i minimálně vybitá baterka se vlastně neustále dobíjí. neškodí jí to nějak ? Jelikož jsem zjistil že originál stojí 5.700,- a Vaia jsou alergický na "neoriginály" asi by mě moc nepotěšilo kdyby po roce odešla dp věčných lovišt 
-
jahe