Notebook do 20 000 Kč

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Cattt
občas něco napíše

Notebook do 20 000 Kč

Příspěvekod Cattt » 31 říj 2009 16:31

Dobrý den, jako amatérka v oblasti počítačů jsem se rozhodla vyhledat pomoc u zběhlých uživatelů výpočetní techniky.
Zvažuji koupi notebooku v ceně okolo 17 000 (+/- 3000). Čím méně peněz, tím lépe (s čímž nebudete souhlasit), takže pokud se vyplatí připlatit si PÁR stovek, tisícovek, udělám to.

Využití notebooku:
- internet
- kancelářská práce
- filmy
- hry pařit nehodlám, i když nebylo by špatné rozjet The Sims 3 :)
- sem tam sestříhat nějaké to domácí video, upravit fotky ve Photoshopu

Notebook se v nebude přenášet, bude pouze pro domácí využití, ale v dohledné době, dejme tomu za 2 roky, pokud vše půjde podle plánů, ráda bych ho doklepala jako studentka VŠ, tudíž by byl využíván a přenášen denně.

Požadavky:
- dostačující výkon, pokud možno ten nejlepší v této cenové kategorii
- minimální hlučnost, dobré odvětrání
Vím, že v této cenové kategorii nemůžu očekávat kvalitu a výborné zpracování, ale i přesto bych ráda využila vložené finance co nejlépe, tudíž se spíše poohlížím po o něco "vyšších" značkách jako Lenovo, Dell.

Prosím o doporučení notebooku, který by mohl splnit všechny moje potřeby (studentka).
Zatím jsem uvažovala o LENOVO ThinkPad R550 nebo o multimediálním ACER Aspire 5739G, který za neuvěřitelnou cenu nabízí až podezřele dobrou výbavu.
Kterou konkrétní značku byste mi doporučili?

Zpět na „Jaký vybrat notebook“