Windows 7 - upgrade
Re: rada..
Luky83 píše:Po lognutí tam ten formulár ani nie je... je tam len informácia, že platba neprebehla a nedá sa na nič kliknúť.. len na odhlásenie...
Nesmíš se logovat. Klikni na contact us ještě před lognutím.
mohes píše:Vy co už jste platili, co je myšleno tím CVV, měsíc vypršení a rok vypršení? Ještě jsem nikdy neplatil kartou přes net, ta pokud poradíte?:-) - jnak mám Komerční banku
Když máš expiraci karty 12/09, tak měsíc vypršení je 12 a rok vypršení je 09. CVV jsou poslední 3 číslice za podpisem z opačné strany karty: http://orthocast.com/new_customer_form/img/cvv_visa.jpg
Thinkpad R400 NN6C1MC
Re: rada..
Luky83 píše:shamy12 píše:Staci se lognout do sekce "stav objednavky" a zde je tlacitko "contact us"
Po lognutí tlačidlo zmizne....
Po lognutí tam ten formulár ani nie je... je tam len informácia, že platba neprebehla a nedá sa na nič kliknúť.. len na odhlásenie...
Mas pravdu, omlouvam se.
LENOVO ThinkPad R500
C2D P8700/ 15.4'' WXGA/ 2x2GB/ 320GB/ ATI MHD3470 128MB
C2D P8700/ 15.4'' WXGA/ 2x2GB/ 320GB/ ATI MHD3470 128MB
T60 na W7 64 bit - ale jen 3 GM RAM
Tak jsem konečně do své T60 nainstaloval W7 64 bit, ale pořád vidím v systému: "Nainstalovaná paměť 4,00 GB (použitelné 3,00 GB)" Mám aktualizovaný BIOS, stáhl jsem přes update všechny záplaty. Víte někdo, v čem je tedy problém? Předem děkuji.
Zapni v BIOSe niečo ako Memory remap future, alebo niečo v tom zmysle... ak tam nič také nie je.. tak to zrejme nepôjde... aj keď neviem o tom, že by to bolo v T60 nutné.. no ak si si 100% istý tým, že máš 64bit a nie 32bit...
ThinkPad T500, P8600, 4GB DDR3, int.+HD3650 VGA, 15,4"(1680x1050), 320GB HDD 7200rpm
j.matrix píše:stlac win+ pause a tam budes mat napisany typ win
jj, tady jsem to hledal už před tím: "Typ systému: 64bitový operační systém" je to napsané hned pod tou řádkou, kde mi stále píše, že mám jen 3 GB, ale přitom nainstalované 4 GB.
A ještě jiná věc. Před tím jsem měl 32 bit a dělalo mi to občas to, že se najednou kurzor myši proměnil v jakýsi krátký (cca 1 cm) čárkovaný sloupeček a za chvíli mi začali přes displej běhat vodorovné čárky a byl konec. Čárkovaná obrazovka smrti... Restart a zase to běželo normálně. Občas pomohlo rychle (po změně kurzoru) povypínat nějaké programy a nic se nestalo. Myslel jsem si, že přejitím na 64 bit se tohoto zbavím - bohužel už se mi to stalo zase... Že bych měl zakletý počítač?
Luky83 píše:Zapni v BIOSe niečo ako Memory remap future
U Memory mám v BIOSu jen volbu něco ve smyslu kontroly paměti - ať to zapnu či vypnu, je to nastejno - jen 3 GB...
V Security jsem pak našel něco o paměti - jakási ochrana proti přetečení, tak jsem ji vypnul, ale ani to nepomohlo...
To jsou mi záhady.
Zdarec, mám menší problém se zaplacením těch DVd od lenova, už jsem to zkoušel asi 3x a vždy mi příjde stejný mejl:
Vážený, vážená Martin Mohelník
Litujeme, že Vám musíme oznámit, že Vaše platba nebyla zpracována z následujících důvodů:
Částka Datum platby Důvod
EUR €17.32 2009/11/04 Chyba transakce! Zkuste to prosím znova nebo kontaktujte banku, která Vám vystavila Vaši kartu.
Nevím co dělám blbě, jméno na kreditní kartě jsem dával i velkými písmeny, chce to tam číslo karty které má dle těch X být 12místné, ale na mé kreditní kartě mám mám 16 místné číslo. CVV na zadní straně mám, a ten rok a měsíc mám hned pod číslem kreditky, takže nevím co dělám blbě:-(
Vážený, vážená Martin Mohelník
Litujeme, že Vám musíme oznámit, že Vaše platba nebyla zpracována z následujících důvodů:
Částka Datum platby Důvod
EUR €17.32 2009/11/04 Chyba transakce! Zkuste to prosím znova nebo kontaktujte banku, která Vám vystavila Vaši kartu.
Nevím co dělám blbě, jméno na kreditní kartě jsem dával i velkými písmeny, chce to tam číslo karty které má dle těch X být 12místné, ale na mé kreditní kartě mám mám 16 místné číslo. CVV na zadní straně mám, a ten rok a měsíc mám hned pod číslem kreditky, takže nevím co dělám blbě:-(
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“