Počítač hlavně na hry do 50000kč
Počítač hlavně na hry do 50000kč
Dobrý den.
Už jednou jste mi zde dobře poradily a tak se obracím znovu s prosbou o pomoc.
Na vánoce bych s chtěl kupovat nový Notebook a chtěl bych si na něm zahrát novější hry v rozumném nastavení.
Možností je mnoho,tak se obracím pro radu.
Mám pár vybraných a zde jsou-
MSI GT627X 15,4
SONY VAIO FW51ZF/H 16,4
ASUS G51VX 15,6"
Ale moc se v tom neorientuji,takže každá rada dobrá.
Je mi jasné,že Sony na hry moc nebude díky rozlišení displeje,ale Grafickou kartu má myslím dobrou.
A ještě bych měl jeden dotaz-existuje nějaký Notebook na kterém se dá hrát Crysis na MAXIMUM???
Díky za každou odpověd....
Už jednou jste mi zde dobře poradily a tak se obracím znovu s prosbou o pomoc.
Na vánoce bych s chtěl kupovat nový Notebook a chtěl bych si na něm zahrát novější hry v rozumném nastavení.
Možností je mnoho,tak se obracím pro radu.
Mám pár vybraných a zde jsou-
MSI GT627X 15,4
SONY VAIO FW51ZF/H 16,4
ASUS G51VX 15,6"
Ale moc se v tom neorientuji,takže každá rada dobrá.
Je mi jasné,že Sony na hry moc nebude díky rozlišení displeje,ale Grafickou kartu má myslím dobrou.
A ještě bych měl jeden dotaz-existuje nějaký Notebook na kterém se dá hrát Crysis na MAXIMUM???
Díky za každou odpověd....
Asus rozhodně ne-brutální přehřívání.MSI spíše GT 729.(chlazení OK).A model od SONY osobně neznám.Ale očekávám kvalitní řešení.Ovšem je tam slabá grafická karta.Jinak co třeba ASUS G71GX-7T086Z? Stojí okolo 50K a chlazení je vyřešeno na rozdíl od svého menšího brášky lépe.Jinak Crysis na MAX v této cenové relaci-zapomeň.Ovšem záleží na tom v jakém rozlišení to chceš hrát.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
ATi 4650 je slabá pro nativní rozlišení, což je Full HD. To Sony je super multimedialní centrum a dobrý desktop replacement, ale primárně herní stroj to není. I když na něm rozjedeš i novější hry, tak se budeš muset omezit v rozlišení - třeba na 1280x720.
Jinak ten Asus není špatný, je to prostě typická herní mašina (ROG).:
- podsvícená klávesnice + zvýraznění WASD
- leštěný rám displeje
- pogumovaná wrist-rest oblast
Kamarád na tom rozběhal Mirror's Edge na dost hratelný úrovni, takže tak akorat no...
Jinak ten Asus není špatný, je to prostě typická herní mašina (ROG).:
- podsvícená klávesnice + zvýraznění WASD
- leštěný rám displeje
- pogumovaná wrist-rest oblast
Kamarád na tom rozběhal Mirror's Edge na dost hratelný úrovni, takže tak akorat no...
Ten asus ma podtaktovanou GTX 260M a navic se i tak prehriva, a crysis proveri herni masinu jako zadna jina hra. Takze 95-100C je dobre tak na zalevani caje, ale spolehliva masina by mela maxovat kolem 85C.
Koukej po GTX 260M/GTX 280M a nebo HD4850/70. Aby ti ten notebook ale na hrani k necemu byl, musi mit spolehlive chlazeni, po hodine nebo dvou v crysis proste vydrzi maloktery notebook.
Koukej po GTX 260M/GTX 280M a nebo HD4850/70. Aby ti ten notebook ale na hrani k necemu byl, musi mit spolehlive chlazeni, po hodine nebo dvou v crysis proste vydrzi maloktery notebook.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Jak píše kolega nademnou tak NVidie ty karty řeže jak se dá.Já osobně bych koupil MSI GT 729 za cca 32k.S ATI 4850tkou budeš relativně za vodou.A spolu s Zalmanem 2000 je vše OK i při dlouhodobém hraní.Tečka.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
kamca píše:Zdravím.
Tak vám děkuji za vaše názory,ale moc nadšený z nich nejsem a jsem dost zklamaný.
Taková částa určitě není zrovna málo a proto začínám uvažovat o klasickém PC.
Ale přesto,děkuji za rady...
desktop se ti rozhodně oplatí více...kdyby já měl tolik peněz a chtěl bych je vrazit do her,tak si koupím desktop
ACER Aspire 6920G-582G32MN
Mno jde o to, ze na (hernim) ntb za xx tisic budes skvele hrat ted, ale za rok proste pocitis tu vyhodu (ne jen herniho) desktopu v moznosti upgradu.
Nehlede na to, ze to jeho Sony bude kvalitou nekde jinde nez vetsina barbone-game-booku. Ale zase nechci devil tech odsuzovat nebo kritizovat, nemam s tim zkusenost.
orgasmic: jasne pohodli je subjektivni, chtel jsem jen naznacit, ze treba rozpaleny book po dvou hodinach Crysis to celkovy pohodli dost srazi. Ale zalezi skutecne na pozadavcich a pokud je i pres to kamca ochotny vrazit 50k do booka, tak nemam nic proti. Muj nazor: ntb - prace, konzole - zabava
Nehlede na to, ze to jeho Sony bude kvalitou nekde jinde nez vetsina barbone-game-booku. Ale zase nechci devil tech odsuzovat nebo kritizovat, nemam s tim zkusenost.
orgasmic: jasne pohodli je subjektivni, chtel jsem jen naznacit, ze treba rozpaleny book po dvou hodinach Crysis to celkovy pohodli dost srazi. Ale zalezi skutecne na pozadavcich a pokud je i pres to kamca ochotny vrazit 50k do booka, tak nemam nic proti. Muj nazor: ntb - prace, konzole - zabava
Zpět na „Jaký vybrat notebook“