Počítač hlavně na hry do 50000kč
-
- Moderátor
Osobně mě už nebaví to neustálé přemlouvání notorických gamerů, aby si koupily raději desktop nebo konzoli. tady na foru je to napsané tak tisíckrát a jen se to stále dokola opakuje. Chce prostě herní notebook, je ochoten do toho vrazit půl sta, tak se mu snažte poradit nějaký vhodný notebook.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Vsak par navrhu na herni masinu tu padlo, ale on se ukazal, ze je na pochybach a zvazuje herni desktop. Na coz mu fakt nejde poradit nic jinyho, nez aby zvazil svoje pozadavky a plusy/minusy navrhovanych reseni (desktop/ntb). Svuj nazor na herni reseni tu popsalo dost lidi na to, aby se i on rozhodl.
Rozhodne u veci za 50k se vyplati to zvazit vickrat...
Rozhodne u veci za 50k se vyplati to zvazit vickrat...
-
- guru
Tak jestli chceš hrát, tak si vem rozhodně něco s bezkompromisně výkonnou grafikou, kupovat něco s grafikou střední třídy nemá moc cenu, protože ty jsou slabý už teď.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
z vlastnej skusenosti ti mozem odporucit NB znacky Toshiba Qosmio X300
http://www.notebookshop.sk/notebooky/to ... 0-14y.html
kupil som ho asi pred pol rokom a nemozem si ho vynachvalit, co sa tyka hier, tak som spokojny, viem ze to nikdy nebude desktop, ani to s NB nechcem porovnavat, ale ak proste chces hracsky NB mozem ti Toshibu vrelo odporucit.
Ked ho nechces moc prenasat, tak je to rozumna volba pretoze ma uctihodnych 4,5kg Na rozdiel od recenzie sa mi nezda byt hlucny a to dokonca ani pri dlhom hrani narocnych hier. Skor by som povedal, ze som chladic zatial poriadne nepocul, ale dufam, ze tam je
Rozbehol som na tom GTA4 (cca 40fps medium detaily), Crysis (cca 30 fps high detaily max rozlisenie) a to si myslim ze je na NB celkom slusne.
Jedine co by som vytkol je trosku sa prehybajuca sa klavesnica, ale to asi len u niektorych modelov a da sa na to zvyknut, neskor si to uz ani nevsimnes.
Pisem z vlastnych skusenosti, preto vsetko co pisem je odskusane
http://www.notebookshop.sk/notebooky/to ... 0-14y.html
kupil som ho asi pred pol rokom a nemozem si ho vynachvalit, co sa tyka hier, tak som spokojny, viem ze to nikdy nebude desktop, ani to s NB nechcem porovnavat, ale ak proste chces hracsky NB mozem ti Toshibu vrelo odporucit.
Ked ho nechces moc prenasat, tak je to rozumna volba pretoze ma uctihodnych 4,5kg Na rozdiel od recenzie sa mi nezda byt hlucny a to dokonca ani pri dlhom hrani narocnych hier. Skor by som povedal, ze som chladic zatial poriadne nepocul, ale dufam, ze tam je
Rozbehol som na tom GTA4 (cca 40fps medium detaily), Crysis (cca 30 fps high detaily max rozlisenie) a to si myslim ze je na NB celkom slusne.
Jedine co by som vytkol je trosku sa prehybajuca sa klavesnica, ale to asi len u niektorych modelov a da sa na to zvyknut, neskor si to uz ani nevsimnes.
Pisem z vlastnych skusenosti, preto vsetko co pisem je odskusane
Toshiba Qosmio X300
Intel Core 2 Duo T9550 (2,66Ghz, 6MB L2 Cache)
Nvidia Geforce 9800M GTS 1GB DDR3
4GB RAM DDR3 1066Mhz
HDD 320GB (7200rpm)
Audio harman/kardon
Intel Core 2 Duo T9550 (2,66Ghz, 6MB L2 Cache)
Nvidia Geforce 9800M GTS 1GB DDR3
4GB RAM DDR3 1066Mhz
HDD 320GB (7200rpm)
Audio harman/kardon
-
- guru
kamca:
Mrkni treba sem. Na tomto si zahrajes vsechny hry a vetsinu na vysoke az maximalni detaily.
http://www.notebookjournal.de/tests/ali ... 15x-1035/2
Mrkni treba sem. Na tomto si zahrajes vsechny hry a vetsinu na vysoke az maximalni detaily.
http://www.notebookjournal.de/tests/ali ... 15x-1035/2
Asus ROG Strix G18
Tak přiznám se že tolik odpovědí jsem ani nečekal,ale jsem za ně opravdu rád.
Díky orgasmic ta mašina vypadá opravdu hodně zajímavě,ale objednávat něco ze zahraničí tak to by asi nebylo nic pro mě.
Chtěl bych určitě něco z ČR.
Jinak nejde jen o hraní, mám X-BOX 360 i PS3 a oboje jsem nezapnul opravdu hodně dlouho.
Přenositelnost Notebooku je pro mě prostě na prvním místě-A přenášet celé PC tak to bych asi opravdu nechtěl.
Hry na PC jsou prostě o něčem jiném a líbí se mi tam hlavně ta čeština.
Hrát něco několik hodin když vůbec nevím o co tam jde mi příjde dost zbytečné
Jinak ta Toshiba je taky dost zajímavá a ještě jsem našel tenhle
Toshiba NB Qosmio X300-15G, Extreme QX9300 2.53GHz, 17" WXGA+, Nvidia 9800M GTS, 4GB, 640GB, 802abg, BT, Vista Prem PQX31E-01001LCZ
Našel jsem ho za cenu 67000Kč.
Dost šílené ale vypadá zajímavě...
Co vy na to???
Díky orgasmic ta mašina vypadá opravdu hodně zajímavě,ale objednávat něco ze zahraničí tak to by asi nebylo nic pro mě.
Chtěl bych určitě něco z ČR.
Jinak nejde jen o hraní, mám X-BOX 360 i PS3 a oboje jsem nezapnul opravdu hodně dlouho.
Přenositelnost Notebooku je pro mě prostě na prvním místě-A přenášet celé PC tak to bych asi opravdu nechtěl.
Hry na PC jsou prostě o něčem jiném a líbí se mi tam hlavně ta čeština.
Hrát něco několik hodin když vůbec nevím o co tam jde mi příjde dost zbytečné
Jinak ta Toshiba je taky dost zajímavá a ještě jsem našel tenhle
Toshiba NB Qosmio X300-15G, Extreme QX9300 2.53GHz, 17" WXGA+, Nvidia 9800M GTS, 4GB, 640GB, 802abg, BT, Vista Prem PQX31E-01001LCZ
Našel jsem ho za cenu 67000Kč.
Dost šílené ale vypadá zajímavě...
Co vy na to???
hombre_71: Trosku vic se pletes. Hodne her se napr. na PS3 instaluje, celkove ma hodne PS3 i X360 her problem s plynulosti a hlavne u vetsiny absence AA mluvi za vse, ale je to jen subjektivni nazor
Kamca: U Alienware si muzes dokoupit mezinarodni zaruku a opravi Ti ho i u nas
Ta Toshiba je predrazena na vykon, co podava. Radeji zkus pohledat, jestli je nekde dostupny Asus W90 s HD4870X2...v booku je crossfire dvou mobility Radeon HD4870 a patri mezi nejvykonejsi notebooky na svete (co se herniho vykonu tyce).
Prodaval se v CR za cca 55tis.
Kamca: U Alienware si muzes dokoupit mezinarodni zaruku a opravi Ti ho i u nas
Ta Toshiba je predrazena na vykon, co podava. Radeji zkus pohledat, jestli je nekde dostupny Asus W90 s HD4870X2...v booku je crossfire dvou mobility Radeon HD4870 a patri mezi nejvykonejsi notebooky na svete (co se herniho vykonu tyce).
Prodaval se v CR za cca 55tis.
Asus ROG Strix G18
Zpět na „Jaký vybrat notebook“