HP Compaq 8510w a prechod na win7

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Headcrab

HP Compaq 8510w a prechod na win7

Příspěvekod Headcrab » 08 srp 2009 11:00

Zdravim, rad bych provedl uprgrade pameti na 4Gb a pri te prilezitosti presel na win7 64bit. Nejsem si jist jestli me nepotkaji nejake neprijemnosti dostupnými ovladaci, popripade s cimkoli jinym. Máte s tím nekdo na tomto notebooku zkusenosti?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 08 srp 2009 12:56

Poznam jedneho, skusim sa spytat.

C

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 08 srp 2009 17:26

Diky, budu vdecny za jakekoliv informace

krejcca

Příspěvekod krejcca » 09 srp 2009 10:06

Mám na svym hp 8510p win 7 64bit od vydaní veřejný beta verze, teď jedu na rc a pořád žádnej problem. Většinu ovladačů si to stáhlo samo, snad jen ovladače pro quicklounch buttons sem si nahrával ručně a to sem použil pro vista x64 a funguje to v pohodě. Jediný co mi nefunguje je fingerprint, ale na beta verzi to šlo, nevim kde je problem, ale ani sem to moc neřešil, protože sem ho moc nepoužíval. Sem s nima absolutně spokojenej. Jakou verzi tam chceš instalovat? RC, nebo RTM?

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 09 srp 2009 13:35

ahoj diky za reakci. Zatim RC, pak to koupim. bez fingerprintu se obejdu a bez quicklaunch buttons uz vubec :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 srp 2009 16:18

Odpoved dotycneho:
15:15:01: no ja som zatial nerozbeal Bluetooth... fingerprint reaader ide v pohode, takisto zatial nefunguje HP Protect Tools
15:22:44: jo...e este trackpoint mi nejde :(

C

krejcca

Příspěvekod krejcca » 09 srp 2009 16:29

Tak koukám, že to je kus od kusu:-D asi kdo si s tim jak pohrál. Bluetooth i trackpoint mě funguje bez problému a ani sem to nijak nemusel řešit, šlo to automaticky. HP protect tools taky naistalovaný nemám, tam to hlásilo nějakou chybu, možná taky proto mi nefunguje ten fingerprint, mám totiž pocit, že tam byla k tomu nějaká aplikace. Ale asi to de teda udělat i jinym způsobem. Ale na Beta verzi to šlo, takže až budu mít RTM, tak si s tim víc vyhraju a snad to už poběží všechno jak má.

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 10 srp 2009 00:00

Tak vse v cajku, az na Protect tools - nefunguje a nejde ani odinstalovat. Treba credential otravoval ted pri loginu...Nevite jak se tech Protect tools zbavit? Jinak spokojenost, vsechen potrebny pracovni software slape a oproti XP prijemna zmena

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 10 srp 2009 22:00

Tak vše je vyřešeno a bez komplikací

krejcca

Příspěvekod krejcca » 10 srp 2009 22:03

I ten hp protect tools a finger print? mohl bys mi sem kdyžtak hodit link na verzi, kterou sis tam instaloval? bych to taky zkusil.

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 11 srp 2009 01:26

ne, myslel jsem to tak ze jsem se ho zbavil...asi si budeme muset pockat az nam HP pripravi kompatibilni verzi

diesel9445
občas něco napíše

Příspěvekod diesel9445 » 04 lis 2009 13:27

ahojte,
presiel som na Win 7 64 bit a spociatku som mal problem rozbehat Blueatooth. Instalacia driverov stale zlyhavala, pretoze system nevedel "najst" BT zaraidenie. Problem bol vyrieseny ked som si predtym nainstaloval HP Wireless Assistant a pomocou tohto toolu som zapol BT.
Problem mal stale s Trackpointom. Aj po instalacii najnovsieho driveru (Synaptics) zo stranky HP pri navoleni opercneho systemu Win 7 som stale nerozbehal Trackpoint. Tlacitka pritom funguju. Takisto v device manageri nevidim Trackpoint ako zariadenie, jedine touchpad. Je tu niekto kto to rozbehal ?
PS: takisto nefunguje ani HP Protect Tools, sifrovanie disku som zatial vyriesil Bitlockerom, ale bolo tam par inych uztocnych toolov. Podarilo sa to niekomu rozbehat? dik za odpovede :)
HP 8510w - 15,4'' WSXGA - 2,2 GHz - 4 GB RAM - Nvidia Quadro fx570m - Intel SSD X-25M 160 GB - 3y NBD - Windows 7 Ultimate 64bit

krejcca

Příspěvekod krejcca » 04 lis 2009 15:11

Tak trackpoint mi funguje bez problému, a hp protect tools sem po zkušenosti z předchozích verzí sedmiček neistaloval, protože sem to nepotřeboval a házelo to chyby, možná že v RTM už by to fungovalo, ale nezkoušel sem to.

diesel9445
občas něco napíše

Příspěvekod diesel9445 » 04 lis 2009 15:39

Tak to v mojom pripade asi vyzera na hardverovy problem...

HP Protect Tools nefunguju dobre, uz pri instalacii to vyhlasuje chyby. Mozno sa casom dockame aj verzie driverov pre Win 7. Momentalne je k dispozicii na stiahnutie zo stranky HP pre Win 7 len 1 driver: uz spominany touchpad driver.
HP 8510w - 15,4'' WSXGA - 2,2 GHz - 4 GB RAM - Nvidia Quadro fx570m - Intel SSD X-25M 160 GB - 3y NBD - Windows 7 Ultimate 64bit

krejcca

Příspěvekod krejcca » 04 lis 2009 15:43

Tak ten ani nemám, já sem tam dal pro visty x64 už v beta verzi, a protože to chodilo, tak jak má, tak je tam cpu pořád. Takže sem ani netušil, že už něco pro 7čky udělali.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“