HP nx7000 a RAM
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
HP nx7000 a RAM
Zdravim,
mam nb HP nx7000, uz treti rok a dosud se v nem menila jen graficka karta a pred tydnem i disk. Mam ale pocit, ze prave od ty doby se mi zacala prehrivat RAMka. Zvlastni ale je, ze je to JEN a POUZE u hrani her. Jinak kdyz nb namaham praci ve Photoshopu nebo se ho snazim co nejdele co nejvic zatizit, tak se neprehriva, jen u tech her. Ve hre jsem stahnul grafiku na minimum, ale nepomohlo to. Myslite ze by to mohlo mit souvislost s novym diskem? (puvodne byl 40gb, nahrazen 120gb, stejny vyrobce, jen misto 4200 otacek ma 5400)
Diky
Petr
mam nb HP nx7000, uz treti rok a dosud se v nem menila jen graficka karta a pred tydnem i disk. Mam ale pocit, ze prave od ty doby se mi zacala prehrivat RAMka. Zvlastni ale je, ze je to JEN a POUZE u hrani her. Jinak kdyz nb namaham praci ve Photoshopu nebo se ho snazim co nejdele co nejvic zatizit, tak se neprehriva, jen u tech her. Ve hre jsem stahnul grafiku na minimum, ale nepomohlo to. Myslite ze by to mohlo mit souvislost s novym diskem? (puvodne byl 40gb, nahrazen 120gb, stejny vyrobce, jen misto 4200 otacek ma 5400)
Diky
Petr
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Kde je grafika to nevim, ale fakt strasne hreje jen ten ramecek s RAM, o par cm vedle uz je teplota normalni. CPU je studeny, disk taky. Zatim jsem to zkousel jen u LFS (Live for speed - www.lfs.net).
Holt to zkus hodit do toho servisu kde ti to delali a trosku si postezuj, at se ti na to mrknou... ja mel u sveho stareho desktopu problem praveze s prehratou grafikou (nemela aktivni chlazeni, jen pasiv a po hodine hrani GTA:SA bylo vymalovano a sekalo se to) takze sazim na tu grafiku, ale cert vi... nemam patent na rozum
SULiik:
stahni si neco na mereni teplot (hwmonitor, hwinfo)
a zkus co to vyhodi.
Eterius:
nektere notebooky maji druhy slot pod klavesnici, z druhe strany desky
stahni si neco na mereni teplot (hwmonitor, hwinfo)
a zkus co to vyhodi.
Eterius:
nektere notebooky maji druhy slot pod klavesnici, z druhe strany desky
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
pamet
to musim uplne cele rozsroubovat ?
ma nekdo zkusenosti s bootem z SD ctecky nebo USB ?
Dale by mne zajimalo, jestli ma cenu spoustet monochromaticky mod displeje, treba v linuxu, jak velky to ma vliv na spotrebu, jde mi o prodlouzeni pracovni doby, treba pri psani textu, je mi barevne pozadi k nicemu
ma nekdo zkusenosti s bootem z SD ctecky nebo USB ?
Dale by mne zajimalo, jestli ma cenu spoustet monochromaticky mod displeje, treba v linuxu, jak velky to ma vliv na spotrebu, jde mi o prodlouzeni pracovni doby, treba pri psani textu, je mi barevne pozadi k nicemu
SD čtečka
Mam problém s SD čtečkou, v XP Pro mi najde pouze karty do 2GB, SDHC uplně ignoruje, v Linuxu (Ubuntu 9.04.1) mi SD čtečka vidí vše, ale když chci kopírovat, udrží přístup asi 10 s a sám odpojí SD Media, i u normal SD i u SDHC ... když jí mountnu varuje mne, že zapisování na disk je velice nebezpečné a nedoporučuje ho ...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“