,,Polofunkční" mechanika

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
spacák
občas něco napíše

,,Polofunkční" mechanika

Příspěvekod spacák » 10 lis 2009 10:10

Zdar všem. Prosím o radu.
Na NTB HP 4510s mi nějak přestala fungovat mechanika.Notes není tak starý (cca 4 měsíce), původně vše fungovalo. Nyní, po vložení CD nebo DVD mechanika sice začne blikat, disk roztočí a... to je vše.
Ve správci píše že ovladače jsou nainstalovány správně, ale nepodařilo se najít hardware. Mechanika jako taková se neobjeví ani v průzkumníkovi nebo v ,,Tento počítač". Poslední dobou jsem nic neinstaloval ani jsem s notebookem nikde nešvihnul. V odpovědích na poradně jsem hledal, ale nic nepomohlo. Mám nainstalované XP, SP3.
Obávám se že je mechanika v háji, tedy zralá na reklamaci. Myslím si správně, nebo může být závada ještě jinde? Jenoom abych tam ze sebe nedělal zbytečně kašpara. Díky.

alfah4ns
guru

Příspěvekod alfah4ns » 10 lis 2009 13:28

nejdriv zkus posledni znamou funkcni konfiguraci (pri startu mackat F8 ), pak bych mozna i zkusil obnovit cely system a pak jedine reklamace.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

Zpět na „Hardware“