Amilo Pi 1556 - Špatný DVI výstup
-
- občas něco napíše
Amilo Pi 1556 - Špatný DVI výstup
U mého NB jsem zjistil, že mi blbne DVI výstup - po připojení analogového externího monitoru přes dodanou redukci se zobrazuje pouze modrý kanál. Redukcí to není - zkoušel jsem ji jinde. A když redukci v konektoru neutáhnu, a šikouně zakvedlám, tak se po troše úsilí zobrazí i červená a po ještě větším všechny tři kanály dohromady. Takže nový NB pude asi zase na chvíli žpět . Jen se bojím, aby mi to nepomršili ještě víc.... Bude to asi jen špatný konektor nebo nějakej studeňák - no, nevím, jestli kvůli tomuto mění celou desku.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je nějaký divný - buď tam jsou studeňáky na tom portu a nebo ten kabel od monitoru, co připojuješ je nějakej moc zohýbanej.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Tak zkousel jsem to a funguje mi to i s redukci. Jedine, co me stve a nevim, jestli je to vlastnost , je to, ze kdyz pripojim monitor k notebooku a nastavim na notebooku , aby zobrazoval na externim monitoru, tak musim manualne prepnout na monitoru SOURCE. U notebooku pritelkyne s GMA 950 se to delat nemusi,prepne si to asi sam. A nevim, jak toto udelat na TV, protoze jsem nikde nenasel manualni prepinani
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- občas něco napíše
Já právě tu redukci zkoušel na stolním pc - tam to šlo v pohodě. A jiným monitorem to dělá také. Neměl sem ale možnost zatím vyzkoušet přímo DVI monitor. Zkusím to teda víc dotáhnout.
EDIT:
Ehm, už sem to vyřešil. Nevím, jak by se toto řešení líbilo liem v servise - je až příliš jednoduché. Stačilo trochu napružit kolíky na redukci tím směrem, při kterým to fungovalo když sem s tím kvedlal. Ale stejně nechápu, že bratránkovi ta redukce jela ve stolním pc v pohodě. Mno je to ale nezvyk CRT monitor naproti LCD u NB Snažím se pořár zaostřit očima a nejde to.. Asi ho stejně odpojím - když už vím, že to funguje...
EDIT:
Ehm, už sem to vyřešil. Nevím, jak by se toto řešení líbilo liem v servise - je až příliš jednoduché. Stačilo trochu napružit kolíky na redukci tím směrem, při kterým to fungovalo když sem s tím kvedlal. Ale stejně nechápu, že bratránkovi ta redukce jela ve stolním pc v pohodě. Mno je to ale nezvyk CRT monitor naproti LCD u NB Snažím se pořár zaostřit očima a nejde to.. Asi ho stejně odpojím - když už vím, že to funguje...
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“