čau
v tomhle jsem novej a na vánoce bych chtěl notebook do 25 000 max.
chtěl bych ho hlavně na ty hry to předevšim,chtěl bych notebook na hry a ještě na práci,takže takovej multifunkční notebook
jestli máte nějáky svůj typ můžete ho sem klidně dát!!!
pak nevím jakou značku,jen mi lidi říkali něco o tom že asus nebo sony ber.
a ještě nevím ještě podle čeho poznám že je to dobrej notebook vím jen že podle RAM,grafický karty a procesoru ještě podel něčeho bych to měl vybírat?
byl bych rád za odpovězení na všechny otázky,dík alejpon za nějákej komentář pokud sem dáte
vůbec nevim jaký notebook,značku kterou apod.
-
- Moderátor
No nutno uznat, že máš tedy zajímavé slovní vyjadřování, nicméně v tvém případě bude lepší, když si zkusíš přečíst nějaká vlákna v této sekci a získáš alespo%n minimální přehled o problematice notebooků. Pak budeš taky vědět, jak správně klást otázky. Takže si tu zkus něco přečíst, prosím.
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
vyhni se firme ACER
Mam notebook znacky ACER a dobre Ti radim - zdaleka se tehle znacce vyhni. Vetsina mych kamaradu ma dobre zkusenosti se zackou ASUS.
jo, za sony bych se taky primlouval, ber FW41 s HD4650, cca 24 s dani, telo sice plast, ale v displeji je i nejaka slitina, celkove telo jedno z nejlepsich v multimedialni tride dane cenove hladiny.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“