K50AB - problém s boisem

notebooky Asus a vše kolem nich
nefaritus
občas něco napíše

K50AB - problém s boisem

Příspěvekod nefaritus » 11 lis 2009 17:18

Ahoj,
právě jsem si pořídil ASUS K50AB bez předinstalovaného OS. Když notebook spustím, tak se mi ukáže zpráva : "Reboot and Select proper boot device or Insert Boot Media in elected Boot Device and press a key". Vložím do mechaniky DVD s OS, stisknu tlačítko, ale nic se neděje. Do nastavení biosu se nemohu dostat...jakkoliv zběsile mačkám tlačítko F9 při startu, pořád se dostávám k oné zprávě a ne do nastavení. Nevíte někdo, jak bych mohl úspěšně nainstalovat OS na tento notebook? Děkuji vám.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: K50AB - problém s boisem

Příspěvekod stavač » 11 lis 2009 18:00

Z F9 sa nedostaneš do biosu ale cez F2 určite, v biose si nastav boot ako prve z mechaniky, keby si tam išiel inštalovat XPčko ta si nastav sata na IDE mod, zo stranky asus si stiahni ovladače na os ktory ideš inštalovat, F9 sa vtedy použiva keby si išiel obnovit os zo skritej particie ale u tvojho notbuku nieje, u XPčka pri nainštalovani je nutne dat SP3 aby ti fungovalo XP bez problemov
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

nefaritus
občas něco napíše

Příspěvekod nefaritus » 11 lis 2009 19:16

Díky moc, už mi to jede :)

Zpět na „notebooky Asus“