Moje poznatky:
Jelikož jsem měl doma ještě CTR monitor a docela starý PC, je to pro mě ohromný skok, každým směrem.
Udávaná hodnota 12hodin výdrže, teda nevím, jak se k tomu mám dostat, možná pokud píšete ve wordu, jas na nejméně tak asi ano...
Ovšem pro mnoho uživatů běžní práce: psaní s připojením přes wifi 7hodin bez problémů. Kdo si může dovolit nosit notebook o velikosti 15,6 palců do školy a nechat adaptér doma, moc uživatelů nebude.
2,5 cm štíhlí, lehký 2,3 kg, a když, jsem ho vytáhl poprvé ve škole, neviděl jsem jednoho člověka, kterýmu by se nelíbil. Design je úžasný

Naběhne už za 8 sekund, nějaké Asus rozhraní a připojíte se na web, tak do půl minuty, ale zatím, jsem této funkce nevyužil, ale třeba pár uživatelům službu udělá.
Klávesnice i touchpad, myslím, že se povedli. Dále různé přepínání, nastavení pomocí funkčních kláves, si chválím (nastavení jasu, zvuku, přepínání písniček).
Je lesklý, otisky jsou vidět, noo tak se to občas otře no

A výkon procesoru 1,3 Duo - každý řekne "co to je za pomalýho ...." , ano trhne vás každý jiný výkonem u nový hry, ale tak na 90 minut

Dám příklad: sedíte ve škole, kde jsou kolem vás desítky notebooků a pak jeden, ten váš a přijdete si, jak v jiným svetě, jako by jste jeli v červeném Ferrari... opravdu vyniknete

A pokud máte 19500Kč, dostanete brašnu, myš i Windows 7, půjdete do Barbone (tam jsem ho koupil, reklamu nedělám!!, měli ho pouze nejrychleji v ČR k prodeji a chtěl jsem mít prodejnu v místě bydliště - kvůli reklamaci, dostanete opravdu povedený kousek s dlouho výdrží, který je lehký, nádherně vypadá, má dostatečný výkon, velký disk a o toto všechno nám přece jde, proto máme notebooky, néé kvůli výkonu, ale kvůli tomu, že chceme být mobilní. A ostatní... kdo má jiný názor, ano beru

Nikde není založený žádný fórum, nikde navíc žádný obrázky, takže pokud ho máte, napište sem pokud najdete někde informace, vylepšení, nebo jen vaše poznatky, budu moc rád.
Máte-li dotazy: piště, odpovím rád, dále mám i fota jak vypadá "normálně" + jak mi ho zabalili, co vše obsahovala krabice.