Zkušenosti Amilo Pi3660
Zkušenosti Amilo Pi3660
Včera jsem si zakoupil notebook Amilo Pi3660 T6600/3GB/320GB/GT240M. První zkušenosti s tímto strojem jsou velice kladné. Design notebooku je velice zdarili působí masivním dojmem, klávesnice je také zdařilá až na zkosení směrových šipek.Systém používám zatím dodaný Vista Home premium 64bit. Co se týče výkonu tak jsem překvapen. Na notebookcheck je udáván výkon ve 3D Marku06 s grafikou GT240M nějakých 5850budů, při mém testování jsem dosáhl překvapivých 6521 bodů. Zkoušel jsem hrát zatím jen NFS Shift kde mám vše nastavené naplno bez antianalisingu a neseká se vůbec navíc je to paráda hrát na 18,3´´. Po dvouhodinovém hraní se notebook nepřehřívá a není ani hlučný oproti Fujitsu co jsem měl možnost testovat s procesorem AMD Tuorin X2 je teplota poloviční. Jediný problém který zatím nastal je, že velikost systemoveho disku C se tvaří jako zaplněná 35GB, ale ve skutečnosti je tam uloženo puze 14Gb, kdyby jste někdo věděli v čem je problém prosím pomožte Díkes......
Musíš stáhnout ovladač na touchpad přímo od výrobce touchpadu... Do starších modelů montovali Fujitsu touchpady od Synaptics.
Takže stahuj driver tady:
http://www.synaptics.com/support/drivers
Ale tenhle model konkrétně neznám a nevím jestli je v něm touchpad od této firmy. Možná je tam jiný a tím pádem driver fungovat nebude... Kdyžtak napiš jestli funguje/nefunguje
Takže stahuj driver tady:
http://www.synaptics.com/support/drivers
Ale tenhle model konkrétně neznám a nevím jestli je v něm touchpad od této firmy. Možná je tam jiný a tím pádem driver fungovat nebude... Kdyžtak napiš jestli funguje/nefunguje
Zkušenosti Amilo Pi3660
Dobrý den,
uvažuji o koupi stejného stroje.
Jaké máte zkušenosti po 2 měsících.
Děkuji za odpověd.
uvažuji o koupi stejného stroje.
Jaké máte zkušenosti po 2 měsících.
Děkuji za odpověd.
Zdravím.
Mám jednu otázku ohľadom prúdenia vzduchu.
Kúpil som si chladiacu podložku pre lepšie pohodlie. Má 3 x ventilátor.
Má tento notebook zospodu nasávanie vzduchu, alebo výfuk???
Zdá sa mi že výfuk je z boku a zospodu nasávanie, takže podložku mám nastavenú, aby tlačila vzduch zospodu do notebooku, ale teplotou mi to akosi nehýbe, ešte sa mi zdá že sa viac hreje ak je zapnutá...
Viem že druhá podložka mala nastavené že vzduch od notebooku "vyťahovala"... ale tú som neskúšal...
Môžete sa mi prosím niekto pozrieť, lebo ja to doma akosi nedokážem zistiť so 100 % istotou...
Podľa mňa je zospodu nasávanie a zboku výfuk, ale možno sa mýlim...
?
Mám jednu otázku ohľadom prúdenia vzduchu.
Kúpil som si chladiacu podložku pre lepšie pohodlie. Má 3 x ventilátor.
Má tento notebook zospodu nasávanie vzduchu, alebo výfuk???
Zdá sa mi že výfuk je z boku a zospodu nasávanie, takže podložku mám nastavenú, aby tlačila vzduch zospodu do notebooku, ale teplotou mi to akosi nehýbe, ešte sa mi zdá že sa viac hreje ak je zapnutá...
Viem že druhá podložka mala nastavené že vzduch od notebooku "vyťahovala"... ale tú som neskúšal...
Môžete sa mi prosím niekto pozrieť, lebo ja to doma akosi nedokážem zistiť so 100 % istotou...
Podľa mňa je zospodu nasávanie a zboku výfuk, ale možno sa mýlim...
?
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“