Toshiba Qosmio F50
Kdyz to funguje na mem stareckovi G30 melo by to jit i na te vasi F50.XP mod je vynikajici vychytavka.
HP ProBook 470 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 2TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
no uz to funguje , ale preco sa to spristupnilo to fakt netusim. Zmenil som to v biose tri krat restartoval a stale pri spustani mi napisal win , ze to nemam v biose nastavene na enabled ... pritom to bolo ... potom som mal vypnuty komp a zrazu to islo netusim ako je to mozne ... je to fakt dobra vec...
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
přehřátí
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jak vám na tomdle notasu jednou nový hry já na tom zkoušel rozchodit risen a hra mi běží tak 10 vteřin a pak se restartuje komp, trošku se to přehřejvá, nemá taky někdo takový problémy a jde ot nějak odstranit nebo co to způsobuju ??? to přehřejvání se mi stává i když na tom hraju třeba hry která je 6 let stará...
a ještě se chci zeptat po jak dlouhý době by se měl čistit nebo tak jesi to normál rozebrat vyluxovat nebo nutný servis ??
a ještě se chci zeptat po jak dlouhý době by se měl čistit nebo tak jesi to normál rozebrat vyluxovat nebo nutný servis ??
-
- občas něco napíše
když si na to troufneš, tak klidně sám, ale já si raději zaplatím pár korun za "odbornou" čistku, než abych si něco posral
Risen by ti tam mělo jet, minimálně na minimální detaily. Když ti nejedou ani starší hry, tak buď máš zasraný větrák - vyčistit, nebo bude problém v chlazení - do opravny
btw, jede na tom cod6?
Má problém s některými grafikami, ale nechce se mi googlit, na kterých to na 100% jede nebo ne, tak jestli někdo nemá zkušenost...
Risen by ti tam mělo jet, minimálně na minimální detaily. Když ti nejedou ani starší hry, tak buď máš zasraný větrák - vyčistit, nebo bude problém v chlazení - do opravny
btw, jede na tom cod6?
Má problém s některými grafikami, ale nechce se mi googlit, na kterých to na 100% jede nebo ne, tak jestli někdo nemá zkušenost...
-
- občas něco napíše
Čau lidi, potřeboval bych prosím vás poradit. Reinstaloval jsem win a nastala někde chyba při instalaci ovladače multimediálního panelu. Dělá my to starosti, protože jakmile píšu čas od času se stane, že nechtíc přejedu rukou přes touchpad a najednou píšu úplně někde jinde. Bez těch ovladačů nemůžu ten touchpad vypnout, stačí mi jen napsat jak se tento ovladač jmenuje, potom si jej už sám najdu. Thank for you..
-
- občas něco napíše
Re: přehřátí
promio píše:Zdravim, chtěl jsem se zeptat jak vám na tomdle notasu jednou nový hry já na tom zkoušel rozchodit risen a hra mi běží tak 10 vteřin a pak se restartuje komp, trošku se to přehřejvá, nemá taky někdo takový problémy a jde ot nějak odstranit nebo co to způsobuju ??? to přehřejvání se mi stává i když na tom hraju třeba hry která je 6 let stará...
Zdarec, mám tento notebook od srpna a Risen mi jelo na plné detaily a hodně pěkně...Zkus si to třeba přes díry od větráku od grafiky vysát vysavačem, mě to celkem pomohlo, dělám to tak skoro každý druhý týden a teploty mám furt stejné...
Jinak nejsou ty teploty té grafiky vysoké? Když sem hrál třeba to Risen tak mi grafika jela tak při 92°C, takové teploty to má v každé novější hře...
- Chlebovnik
- guru
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“