zdravím , chcel by som sa poinformovať či by niekto vedel poradiť možnosti upgradu notebooku acer aspire 5720 konfigurácia :
Product Name Aspire 5720
Operating System Microsoft® Windows Vista™ Ultimate
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz
System Memory 3 GB
Hard Drive 1 WDC WD1600BEVS-22RST0, 149,05 GB
CD/DVD Drive 1 HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N ATA Device
Video Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family
Total Available Graphics Memory 359 MB
Audio Realtek High Definition Audio
Ethernet Card 1 Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Wireless LAN Card 1 Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG
Chipset Intel GM965
konkrétne ma zaujíma či tam môže ísť aj SATA 2 disk čiže 3GB/S , keďže teraz tam je len SATA 1 1,5GB/S , a druha vec aký procesor sa tam da dať , teda maximálne najlepší ...viem že jedine intel core 2 duo ale aká max frekvencia atd... budem vďačný keď mi niekto poradí
Acer Aspire 5720 - UPGRADE
cize ak tomu spravne rozumiem (bo nie som v tomto dako zabehnuty) , tak max procesor je ten intel T7700 .... ale ohladom toho hardisku som tam moc nenasiel resp. nepochopil---- ide mi len o to ci tam moze ist len SATA 1,5Gb/S alebo aj ta rychlejsia 3Gb/S .... ale aj za toto velmi dakujem aspon som sa uz pohol z miesta
kyss-o píše:cize ak tomu spravne rozumiem (bo nie som v tomto dako zabehnuty) , tak max procesor je ten intel T7700 .... ale ohladom toho hardisku som tam moc nenasiel resp. nepochopil---- ide mi len o to ci tam moze ist len SATA 1,5Gb/S alebo aj ta rychlejsia 3Gb/S .... ale aj za toto velmi dakujem aspon som sa uz pohol z miesta
SATA 2 je spatne kompatibilna so SATA takze kludne hocijaky 2,5" HDD. Momentalne je najvyssia kapacita takychto HDD 640GB. Avsak zmena rychlosti sa prejavi len vdaka vyssej hustote dat na pripadnom novom disku s vyssou kapacitou. Verzia SATA nema na rychlost beznych HDD ziaden vplyv, pretoze, tie ani zdaleka nedosahuju rychlosti SATA a nieto este SATA 2
michalko58 píše:kyss-o píše:cize ak tomu spravne rozumiem (bo nie som v tomto dako zabehnuty) , tak max procesor je ten intel T7700 .... ale ohladom toho hardisku som tam moc nenasiel resp. nepochopil---- ide mi len o to ci tam moze ist len SATA 1,5Gb/S alebo aj ta rychlejsia 3Gb/S .... ale aj za toto velmi dakujem aspon som sa uz pohol z miesta
SATA 2 je spatne kompatibilna so SATA takze kludne hocijaky 2,5" HDD. Momentalne je najvyssia kapacita takychto HDD 640GB. Avsak zmena rychlosti sa prejavi len vdaka vyssej hustote dat na pripadnom novom disku s vyssou kapacitou. Verzia SATA nema na rychlost beznych HDD ziaden vplyv, pretoze, tie ani zdaleka nedosahuju rychlosti SATA a nieto este SATA 2
diky moc, ciže už je všetko jasné , teraz sa pustit do objednania a manualnej práca ..ešte raz vdaka