U80V-zkušenosti
Neviete náhodou prečo je u väčšiny dodávateľov tento notebook označovaný ako dlhodobo nedostupný a dokonca Alza ho už presunula do vyradených položiek už ho teda vôbec neponúka na predaj .
Myslel som si že tento model je na trhu len chvíľu ale neponúka ho žiaden predajca u ktorého by som mal záujem o kúpu .
Stalo sa niečo že konkrétne tento model nieje k dostaniu ?
Myslel som si že tento model je na trhu len chvíľu ale neponúka ho žiaden predajca u ktorého by som mal záujem o kúpu .
Stalo sa niečo že konkrétne tento model nieje k dostaniu ?
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Co sa tyka dostupnosti, tak ho najdes tu: www.asus-shop.sk ,ale videl som ho aj v inych e-shopoch. Kamarat ma Asus UX50 a po 2 tyzdnoch vypaleny jeden pixel na LCD. Mohli by sa este uzivatelia, kt. si nedavno zaobstarali tento notebook U80V, vyjadrit k jacku na sluchadla a miere sumu? Dakujem.
-
- píše často
Tenhle notebook je celkem raritka a já ho měl snad i před offic. uvedením...všude ho mají, ale když ho chcete koupi, tak ho nemají a ani mít nebudou no přeju Vám pánové, aby jste neměli takové trable při koupi jako já.
Acer V15 nitro black i5, GTX860M
Before: Macbook Pro 15" mid 2012, GT650M ,Macbook Pro 13" retina, late 2013,Lenovo Y500 ,Asus M50VN, Asus U80V, Acer Aspire One D250
Before: Macbook Pro 15" mid 2012, GT650M ,Macbook Pro 13" retina, late 2013,Lenovo Y500 ,Asus M50VN, Asus U80V, Acer Aspire One D250
Ale ved ten notebook je predsa novinka tak ako je mozne ze je nedostupny a predajcovia co ho aj predavali ho uz ztiahli z ponuky alebo je oznacovany za nedostupny a kupovat z asus-shop.sk zatial nechcem to si este pockam na vyjadrenie od mojich obvyklych lokalnych dodavatelov ktorych mam v okoli .
Ake ty si mal trable s kupou lebo ja ho momentalne kupit ani neviem coz je divne lebo asusov ponukaju plnu rit , ale ked dojde k U80V tak nedostupne alebo radsej nieje ani v ponuke .
Ake ty si mal trable s kupou lebo ja ho momentalne kupit ani neviem coz je divne lebo asusov ponukaju plnu rit , ale ked dojde k U80V tak nedostupne alebo radsej nieje ani v ponuke .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- občas něco napíše
S tou nedostutopností je to opravdu zvláštní. Např. na alfacomp.cz tohle zboží bylo k dostaní ještě 4 dny zpátky.
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
-
- píše často
-
- občas něco napíše
Tak, napsal jsem na alfacomp.cz, kvuli nedostupnosti U80vecka.
Odepsali toto:
<------------------------------------------------------------------------------>
Dobrý den, Je mi líto ale tento notebook je nedostupný. Myslíme si že se objeví začátkem listopadu nejspíše již s Win 7.
<------------------------------------------------------------------------------>
Odepsali toto:
Dobrý den, Je mi líto ale tento notebook je nedostupný. Myslíme si že se objeví začátkem listopadu nejspíše již s Win 7.
Mne taktiez predajca odpisal : notebook je nedostupny, nie je mozne ho objednat, nepotvrdene dodania do konca 2009 .
Tak fajn cize U80V nebude ... skoda no, tazko sa mi hlada 13,3 alebo 14 palcovy s hd ready rozlisenim a C2D procikom .....
Tak vyber ukonceny ASUS definitivne nikdo nevie dodat neviem co sa stymi notesmi stalo ale neda sa , takze HP ProBook 5310m objednany ...
Tak fajn cize U80V nebude ... skoda no, tazko sa mi hlada 13,3 alebo 14 palcovy s hd ready rozlisenim a C2D procikom .....
Tak vyber ukonceny ASUS definitivne nikdo nevie dodat neviem co sa stymi notesmi stalo ale neda sa , takze HP ProBook 5310m objednany ...
Naposledy upravil(a) MaTToS dne 22 říj 2009 00:10, celkem upraveno 1 x.
Think service engineer .
Think service engineer .
auto restart pri hrani her
mam tento ntb priblizne 3 tejdny, sem snim i docela spokojen, dlouha vydrz baterky se do skoly hodi, ale mam nanem jednu vadu restartuje se mi vzdy kdyz hraju nejakou hru, napr GTA SA nebo FlatOut 2, pritom kdyz nanej sahnu zespodu neni nejak extremne zahratej a ani zvetraku nejde moc velky teplo s porovnani s jinema ntb. Jednou jsem po restartu meril i teplotu sice to neni presny protoze nez se nacte tak uz trochu vychladl, ale stejnak ukazovalo to tam 60 stupnu coz neni tak moc. Potreboval bych poradit co stim.
-
- občas něco napíše
Re: auto restart pri hrani her
Venca90 píše:mam tento ntb priblizne 3 tejdny, sem snim i docela spokojen, dlouha vydrz baterky se do skoly hodi, ale mam nanem jednu vadu restartuje se mi vzdy kdyz hraju nejakou hru, napr GTA SA nebo FlatOut 2, pritom kdyz nanej sahnu zespodu neni nejak extremne zahratej a ani zvetraku nejde moc velky teplo s porovnani s jinema ntb. Jednou jsem po restartu meril i teplotu sice to neni presny protoze nez se nacte tak uz trochu vychladl, ale stejnak ukazovalo to tam 60 stupnu coz neni tak moc. Potreboval bych poradit co stim.
Není to spíše softwarovej problém?
Re: auto restart pri hrani her
no to prave nevim jestli to je ntb a nebo softwarem. Mam tam este orignalni visty (nevim proc k ntb se 4gb ram davaj 32-bit visty) a do ovladacu sem se taky nehrabal akorat sem koukal na graficky ovladace, ale ty jsou aktualni. Prave cekam na upgrade na win7, ale stejnak by to nemelo delat ani na vistach, prave by me zajimalo jestli se nekdo uz s tim setkal
-
- píše často
Takže by měl být 19.11.2009 v prodeji http://www.asus.as/asus-u80v-wx074x-14- ... t-w7p.html , asi si ho taky koupím
Sony Vaio CW1S1E & Thinkpad X200
-
- občas něco napíše