Bluetooth k notebookům ACER

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
dayslypper

Bluetooth k notebookům ACER

Příspěvekod dayslypper » 17 lis 2009 18:27

Zdravím,
chtěl bych se zde zeptat, jestli nevíte, kde sehnat Bluetooth modul zabudovatelný do notebooků ACER.

Počítám, že by se třeba dal zakoupit v servisním středisku Acer tovární Broadcom, nemáte představu o ceně?

Nevíte o nějakých jiných volně prodejných bluetooth modulech se 4-pinovým konektorem?

Obrázek

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 18 lis 2009 14:13

Pohladaj na eBay. Ja odtial mam neoriginalny za 20$ :P Jeho dosah je sice mensi ako bol dosah externeho, ale nelutujem. Dal by som ti aj link, ale ten uz bohuzial nefunguje. Taktiez som tam nedavno nasiel aj originalne, ale tie stali az 84$, co uz je pomerne dost.

U nas na SK/CZ je problem nieco taketo zohnat a ak by to aj bolo mozne tak by za to pytali nekrestanske peniaze. :evil:

dayslypper

Příspěvekod dayslypper » 18 lis 2009 22:56

Díky za radu. :)

Zkusím to.

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 19 lis 2009 14:48

Este by som dodal k tomu to, aby sisi zistil kde je umiestneny originalny BT v tvojom notebooku a kde sa nachadza konektor pre jeho zapojenie. Na to perfektne posluzi servisny manual. To vsetko kvoli tomu, lebo cele sasi notebooku je tienene, okrem miesta kde byva umiestneny adapter. Ja som kvoli tomu ten svoj objednany bluetooth musel posielat spat, aby mi poslali s dlhsim kablikom, ktory dociahol na odtienene miesto. :idea:

dayslypper

Příspěvekod dayslypper » 19 lis 2009 15:25

Díky za připomenutí. Ono by tě možná levněji vyšlo udělat si prodlužku. Tyhle konektory jsou, myslím, běžně k dostání. Ale pokusím se na to dát bacha.

Servisní manuál naštěstí už mám a NB jsem měl už jednou komplet rozdělaný.

Jinak na eBay se toho dá najít fakt dost.

15USD i s poštovným... krása. :lol:

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=acer+b ... &_osacat=0

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 20 lis 2009 13:43

To si pekne nasiel. Pred rokom na moj nebolo takmer nic :roll:

Tak vela stastia pri montazi :wink:

dayslypper

Příspěvekod dayslypper » 20 lis 2009 14:04

Asi si trochu připlatím a půjdu asi do Bluetooth 2.1

http://cgi.ebay.com/2-1-Acer-Aspire-711 ... 4a9bce67e7

Zpět na „notebooky Acer“