Luky83 píše:O legalite som ja ale nepísal. Písal som len o vlastnom product key a vyhnutiu sa pochybným crackom a pirátskym verziám, ktoré môžu kedykoľvek prestať fungovať,
ja prave pisem o tej legalite. aby si niekto nemyslel, ze ked si objedna upgrade media od Lenova tak si tym kupi moznost legalne pouzivat W7.
chatumbabub píše:jj ja vim, ale ja uz licenci vlastnim(ne oem) a chtel bych ziskat medium na kterem budou predinstalovane ovladace, vytvori mi zalozni oddil atd..
kupit recovery media na W7 v servise lenova (ak budu dostupne pre tvoj thinkpad) a potom pomocou slmgr v command line vymenit product key za tvoj a aktivovat. na tvojom mieste by som si ale radsej spravil cistu instalaciu, nainstaloval ovladace pomocou system update a potom si spravil image systemovej particie.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
greenman píše:Mě by zajímala jedna věc. Ověřují si pravost faktury? Např. telefonátem, mailem prodejci.... A média posílá české zastoupení nebo přijdou z Asie?
predpokladam, ze narok na upgrade nemas. preco chces platit za nieco co by si aj tak pouzival nelegalne?
Proč? Z toho důvodu, že notebook je zakoupený cca 3 týdny před 26. červnem. Nemohl jsem totiž déle čekat, protože jsem odjížděl do zahraničí a notebook jsem nutně potřeboval s sebou. O možnosti upgradu jsem se dozvěděl až někdy v půlce srpna, kdy jsem se vrátil. Navíc s Vistou jsou dost problémy (vím z vlastní zkušenosti).
greenman píše:...notebook je zakoupený cca 3 týdny před 26. červnem. ...
V podminkach neni 3 tydny pred 26.cervnem, ale po 26. Pokud se ti to nahodou povede udelat technicky, tak to stejne budes pouzivat nelegalne. Ale to uz se tu x-krat psalo..
da sa z visty recovertnut na win 7 tym kupenim dvd za 450 ?
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
mam teraz originav vistu a chcem original windows 7, myslel som ze pre majitelov original visty lenovo ponukne nejaky upgrade na win 7 resp original win7 za zvyhodnenu cenu.
LENOVO Edge e520 - momentalne
LENOVO SL510 - 2 roky pouzivany
HP ProBook 6540b - 2 mesiace pouzivany
LENOVO R500 - rok pouzivania
Asus A6km Q072H - 2 roky pouzivania
upgrade v ponuke lenova je ale len pre tych co si kupili notebook s vistou po 26.6.2009. pre tych co si kupili notebook pred 26.6.2009 a nemaju pristup k MSDN alebo MSDNAA je jedina legalna moznost ako prejst z visty na win7 len kupa upgrade alebo full FPP licencie. pokial mas vistu business tak upgrade na w7 pro/full FPP licencia na w7 pro stoji asi 150 libier napr. na amazone, u nas je to o dost drahsie (na alze upgrade 252 eur, full 272 eur) alebo kupa full FPP licencie w7 home premium za 106 libier (pre porovnanie na alze 178 eur). v uk samozrejme len anglicka verzia.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Jooo ale me uz z tech vist hrabe sice je mam toalne orezane a vse co jde.. ale i tak uz bych radej videl pri startu Win Seven Tak doufam ze to tam ti Sikmooci nesabotli
Nic, pouze, že platba proběla v pořádku. Hlavně mi šlo o to, že ostatní lidé, kteří měli podobnou dobu splatnosti jako já a mají danou platbu potvrzenou, mohou zásilku v brzké době očekávat.
Lenovo W500 T9600 (C2D 2,8GHz), 4GB DDR3 RAM, HDD 250GB, 15,4'' WUXGA, GPU ATI FireGL V5700 (512 MB) 3y NBD TP Advanced Mini Dock