Win 7 upgrade u VAIO
Tak dners upgrade dorazil. Jsou to opravdu dvě DVD a 1 DVD je Sony Vaio DVD 1 a druhý je Sony Vaio DVD 2 upgrd Windows 7 DVD K tomu je přiložen návod s jazykovýma mutacema. No panic, je tu i čeština a i ruština a ještě další jazyky. Chybí pouze vepřový. Graficky tomu moc nedali. No taky je to zadarmo a ten poplatek je za manipulaci a dopravné.
Tak se jdu připravit na upgrade.
Tak se jdu připravit na upgrade.
...dnes jsem ho taky našel ve schránce , o víkendu se do toho pustím. Jak z nám Microsoft tak to bude na dlouho a nechce se mi do rána koukat na "nevypínejte počítač, probíhá konfigurace aktualizací" ...jen mám trochu strach že se mi s tímto upgradem vrátí do booku všechno to SONY smetí, kterého jsem se tak úspěšně zbavil
Sony VAIO VGN-FW41E
jahe píše:tak po 6ti hodinách jsem na zpět na Vistách. Instalace cca 4 hodiny. při opětovném vložení DVD 1 dle návodu to napsalo, že C není přístupný a použijte rocovery. Navíc jsem nerozchodil síť. Zítra budu znovu zkoušet
člověče ty mě fakt děsíš, dej vědět jestli se ti to povedlo. Já na to chci jít v neděli, tak ať vím jestli se na to rovnou nevys... a svěřit to nějakýmu odborníkovi
Sony VAIO VGN-FW41E
Tak že opětovně instalace a vše je OK. Důležité je mít spojení na net-funkční. Vzhledem k tomu, že jsem musel jít zpět na Visty tak recovery fungovala. Pak jsem spustil instalaci přesně podle příručky a po cca 8 hodinách (včetně instalací updatu jsem v situaci kdy to vše šlape. Jen pozor na to jak se píše nennechat v průběhu instalovat žádné ovladače. Jak vyskočí vyhledávání ovladačů tak je potřeba to umlátit.. Jinak žádné komplikace nenastaly a zatím to funguje. Bohužel jsem ale návratem přišel o původní programy,. Při instalaci Winýsků je možné zvolit upgrade nebo čistou instalaci já jel upgrade a zatím OK.
Jinak Sovenčina tam je a jazyk je možno vybrat. Tak uvidíme bohužel jsem zatím nenašel jak nastavit plochu jako mají již z výroby nainstalované Vaia. a jak dostat ty ikony naghoru do pruhu. Pokud máte dotazy tak se ptejte Nyní si toho moc nevybavuji. Jinak navím jestli včera jsem to nezmršil, nebo opravdu instalaci je lépe provádět z továrního nastavení.
Jinak Sovenčina tam je a jazyk je možno vybrat. Tak uvidíme bohužel jsem zatím nenašel jak nastavit plochu jako mají již z výroby nainstalované Vaia. a jak dostat ty ikony naghoru do pruhu. Pokud máte dotazy tak se ptejte Nyní si toho moc nevybavuji. Jinak navím jestli včera jsem to nezmršil, nebo opravdu instalaci je lépe provádět z továrního nastavení.