teplovodivá pasta - jak dlouho vydrží?
teplovodivá pasta - jak dlouho vydrží?
Mám dotaz jak dlouhou dobu má teplovodivá pasta svůj nejlepší účinek? Jde o to, že bych si ji vyměnil ve svém ntb, sice jsem vysal prach a bordel z chladičku, ale pořád nemám "klid na duši"
jelikož trvá strašně dlouhou dobu, než se vše pořádně zchladí. Dělal to už někdo?

Acer Aspire One d150
HP Pav DV6655EC s 2.5gb ram, 320gb hdd, gf 8400gs
HP Pav DV6655EC s 2.5gb ram, 320gb hdd, gf 8400gs
Re: teplovodivá pasta - jak dlouho vydrží?
finch.cz píše:Mám dotaz jak dlouhou dobu má teplovodivá pasta svůj nejlepší účinek? Jde o to, že bych si ji vyměnil ve svém ntb, sice jsem vysal prach a bordel z chladičku, ale pořád nemám "klid na duši"jelikož trvá strašně dlouhou dobu, než se vše pořádně zchladí. Dělal to už někdo?
Taky jsem tak před půl rokem mělil pastu na procesoru. Po výmeně krásné teploty i o 10° nižší - (při testování 30min na 100% zátěž), ale během týdne se vráily teploty do původního stavu

Sony Vaio CW1S1E & Thinkpad X200
Turek777 píše:finch.cz píše:Mám dotaz jak dlouhou dobu má teplovodivá pasta svůj nejlepší účinek? Jde o to, že bych si ji vyměnil ve svém ntb, sice jsem vysal prach a bordel z chladičku, ale pořád nemám "klid na duši"jelikož trvá strašně dlouhou dobu, než se vše pořádně zchladí. Dělal to už někdo?
Taky jsem tak před půl rokem mělil pastu na procesoru. Po výmeně krásné teploty i o 10° nižší - (při testování 30min na 100% zátěž), ale během týdne se vráily teploty do původního stavu- asi by to chtělo kvalitnější pastu
Alebo menit pastu kazdy tyzden

Amilo Pi 1536 15" Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, 120GB HDD
Clevo W870CU, 17.3" 1920x1080 HD+, Intel® Core i7 820QM, GeForce GTX 280M, 4GB RAM, 2x500GB 7200rpm
Clevo W870CU, 17.3" 1920x1080 HD+, Intel® Core i7 820QM, GeForce GTX 280M, 4GB RAM, 2x500GB 7200rpm
wildhorse píše:Alebo menit pastu kazdy tyzden.
to by se mě asi nechtělo

finch.cz píše:fajně díky, koupim nějakou kvalitni a hodim ji tam
co jsem sledoval testy a uživatelské hodnocení, tak prý je dost dobrá Arctic Cooling MX-2 a za docela nízkou cenu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49169